bedaki na cesti

gonilnik

gps navigator
23. jul 2007
651
8
18
50
Syntič a mi lahko pokažeš kakšna je avtobusna postaja za šolske otroke?A ima kakšno posebno tablo?Avtobusna postaja je avtobusna postaja in je namenjena ustavljanju in parkiranju avtobusov (pa ne le šolskih).Pojdi v avstrijo pa si malo poglej njihovo kulturo.Noben ne parkira na avtobusnih postajališčih,noben ne parkira na mestih za invalide, prav tako ne vozijo po odstavnih pasovih.
Pa veš zakaj?Ker se lahko zgodi da bo prišel avtobus in bo zaradi tega moral stati na cesti,ker se lahko zgodi da se pripelje invalid in ne bo mogel parkirati in ker se lahko zgodi prometna nesreča in reševalci ne bodo mogli priti do ponesrečencev.
Syntič tebe tako skrbi kako naši policaji to samo kasirajo verjemi mi da če boš v grazu parkiral na nedovoljenem mestu boš imel v roku 15 minut listek.
Tebi manjka predvsem vozniške kulture in molim boga da si star 15,16 let da še nisi bil v avtošoli ki te bo prevzgojila.Če pa ga imaš in so te v tvoji avtošoli naučili takšnega razmišljanja potem pa treba tej avtošoli odvzeti licenco

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Tebi manjka predvsem vozniške kulture in molim boga da si star 15,16 let da še nisi bil v avtošoli ki te bo prevzgojila.Če pa ga imaš in so te v tvoji avtošoli naučili takšnega razmišljanja potem pa treba tej avtošoli odvzeti licenco

Ne bo šlo. Kar preberi zadnje stavke od Romzi-ja in buggy-ja. Avto šole ne pomagajo nič. To je samo še pobiranje denarja in na izpitnih vožnjah iskanje neznanja. Amen. V Idriji eden ne ve kaj dela, v Tminu je en možakar tudi katastrofa, izpitna komisija si pa zadaj na sedežih podaljžuje tiče in veča jajčnike.

In včasih se vprašam, kako je kakšna oseba ženskega spola dobila izpit, drugače kot s fukom.
bonk.gif

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Syntič a mi lahko pokažeš kakšna je avtobusna postaja za šolske otroke?A ima kakšno posebno tablo?Avtobusna postaja je avtobusna postaja in je namenjena ustavljanju in parkiranju avtobusov (pa ne le šolskih).
Lokalni prebivalci prav dobro vedo, da je pred šolo avtobusna postaja, kamor šolski avtobus pripelje 2x dnevno, drugih linij pa tam ni.
Vem, da bi ti rad kasiral, temu se pravi inkasantstvo.

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Za ta prvega, pozna cesto in z vožnjo po nasprotnem pasu se je izognil oviram, ki bi mu pokvarile udobno vožnjo. Za ostale, škoda, da si bremzal.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Ne vem katera mamila ljudje jemljejo sredi belega dneva, ampak ta pacient je moral sigurno neki pojest preden se je usedel za volan:
ura danes 14:15, stoječa kolona vozil za desno na Dunajsko cesto (križišče s cesto, ki pride iz obvoznice) čaka na zeleno luč, mimo kolone pa po desni pacient in ob zeleni obvozi kolono.
Nato isti pacient enkrat vmes zamenja pas in iz levega pasu pri svoji rdeči luči zavije notri proti tistim blokom na Dunajski, kjer je fitness center Sokol pa slaščičarna Sladkač.

Avto je bil črn 3-vratni Golf V, tablica LJ*BM-093.
stupid-1.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
...jah kaj cmo imas svasta...ceprav teli darsovci so s temi tablami vcasih tudi malo cudni, ker enkrat sem jo skor jaz nabasal, ko sem vozil po voznem pasu, potem pa cez most, kjer vem da je odcep za Bizovik se razvrstim, kar na enkrat pa izza tovornjaka zagleda to tablo direkt pred mano.. prej nobenih stozcev na odstavnem oz na uvozu, tabla pa zelo slabo vidna za ceto sleparjev.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.637
2.685
113
še v SLO - ampak komaj
Mislim, da je tule predvsem lepo jutro bortovalo nesreči.
smile-1.gif

Sem se peljal zjutraj v kontra smeri - popolno, lepo in jasno jutro - sonce pa vzhaja v direktni liniji AC Lopata - Celje. Potem imaš še delo na cesti - kolono - mogoče še mobitel v roki in naenkrat dohitiš stoječo kolono - pa gremo zavirat in na desno - tam pa DARSova prikolica - BUUUUUM.

Vzrok nesreče? Neprilagojena hitrost.
evil.gif

koliko

Guru
21. avg 2007
4.406
2.474
113
SV SLO
Citat:
83-letni moški iz Maribora je vozil forda pumo po Fochovi ulici v Mariboru iz smeri Framske ulice proti Ljubljanski ulici. V križišču z Ljubljansko ulico je zaprl pot 30-letnemu vozniku motornega kolesa BMW R 1200 RT iz okolice Maribora, ki je po prednostni Ljubljanski cesti pravilno pripeljal z njegove leve. Voznik motornega kolesa – reševalec nujne medicinske pomoči je bil na nujni vožnji, pri tem pa je uporabljal zvočne signale in svetlobne znake.

A ni Ford Puma malo neprimeren avto za 83- letnika? Ga bodo popravili in prodajali kot vozilo od dedka nikoli vožen po dežju, pa samo k maši v nedeljo.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
ksz
Zdaj pa resno...
Radio City (pa tudi drugi) pozivajo vse, ki imajo krvno skupino 0, da se oglasijo v UKC Maribor in darujejo kri za tega reševalca na motorju.
Ker vem, da je kar nekaj Štajercev na tem forumu, sem prepričan, da ima kdo to krvno skupino.

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.009
11.131
113
se je že začelo, dež pa zadnja meglenka :S in to v naselju pri 40 km/h, bravo. Baba neumna, da mam terenca z bul barom greš drugič v jarek. pa tam prižigaj nepotrebne luči.

Romzi

Guru
4. sep 2008
9.636
3.450
113
Dobrova pri LJ.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
se je že začelo, dež pa zadnja meglenka :S in to v naselju pri 40 km/h, bravo. Baba neumna, da mam terenca z bul barom greš drugič v jarek. pa tam prižigaj nepotrebne luči.
Tudi sprednje so se marsikomu prižgale danes zjutraj (še po temi in v dežju). Pojma nimam s kakšnim namenom.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Ja da bo bolje videl. Skrbi za svojo varnost, popravek, za svojo rit, za druge ga pa ne briga. Sicer ne vem, a klapa ne razume. Meglenka, MEGLA, MEGLEnka, MEGLA, [censored] a jim ne asocira. Tako kot jih eni uporabljajo bi rabili ime deževnice.
10.gif