Tole.Lažeš kot pes teče ali si pa jajca liže.
Lej, jaz sem tudi precejkrat tam, pa za hudiča srečam dokaj redko motoriste.
Ti pa se 4x dnevno tam pelješ in SKORAJ VEDNO srečaš motorista, pa ne samo to, še SKORAJ VSI padejo mimo kot sneta sekira. No dej, da nam dokažeš, kakšni bedaki smo, naredi 2 vožnji tam mimo in posnemi to divjanje. Glede na to, da SKORAJ VEDNO srečaš divjaka, to ne bo problem. Ti nakažem 5 EUR za bencin.
Smo pa sedaj vsaj že na 150-200+ km/h in ne 200+ km/h. Še par postov, pa bomo morda na 100km/h. Loool.
Malo se preberi, pa poglej, če je tvoje posploševanje komu koristno ali le svoje frustracije izživljaš. To je isti k..., kot če bi jaz preklete karavanarje pljuval, ker delajo samo gužvo po cesti in silijo nas bogaboječe avtomobiliste v nevarna prehitevanja.
So se pofiltriral!Darwin jih pridno izloča iz prometa in skrbi za boljšo varnost normalnih voznikov.
Nič ni slišat, da se na pisti (stara cesta proti Šentilju) še vedno podirajo rekordi...
Darwin jih pridno izloča iz prometa in skrbi za boljšo varnost normalnih voznikov.
Nič ni slišat, da se na pisti (stara cesta proti Šentilju) še vedno podirajo rekordi...
Stereotipi.
A gruče kolesarjev (po 5-10 na kupu) smo že jemal al.....
evo danes od 10 motoristov, najmanj 8 prehitro in agresivno vozili, smernik kaj to je itd.
... ko sem jest peljal iz štajerskega konca svoj 60KM domov pred 6 leti, sem šel po AC tudi 200 po števcu (realno 175) navzdol od Trojan proti LJ ... Je res nevarno letelo ... pol sem napravil varnostno modifikacijo za "težko nogo" ... nikoli več tako hitro max realno 150 ... pa še to, če je prazna dobra cesta navzdol ... in skoraj nikoli ... nečem ventile vržt v luft ... pravi Alter divjak ... moram avtohipnozo ušaltat ... umiri se, umiri se, umiri se .......Punto s 75KM gre tudi v rokah infantilnega voznika 150km/h in je še vedno nevaren....
Gruče kolesarjev (po 5-10 na kupu) - ki vozijo po sredi cete, 'obvladaš'Stereotipi.
A gruče kolesarjev (po 5-10 na kupu) smo že jemal al.....
Ali ti demomstriram vožnjo 90 km/h v drugi prestavi ali pa v 6.prestavi?Ali ti demomstriram vožnjo 90 km/h v drugi prestavi ali pa v 6.prestavi?
Kaj pa boš potem pribijal?
Zvok motorja ni pokazatelj objestne vožnje.
Sam vozim motor z 6 cilindri in 160 KM in ti lahko povem,da sem dostikrat ovira na kakšni lokalni cesti zaradi lokalnih frajerjev,da pa so na AC še večji modeli z avti,ki hočejo dokazovati svoje sposobnosti vožnje v ravni liniji.Take pustim z velikim veseljem naprej.
Jaz v vožnji na motorju uživam in vozim v okviru predpisov.
Ne, nisem mislil tega... ker je tema ravno "bedaki" na cesti. Zapovedano je, da se ne družimo in prehajamo občinskih mej.Gruče kolesarjev (po 5-10 na kupu) - ki vozijo po sredi cete, 'obvladaš'
Tole za Twingota in števec ne bo držalo: moj (z navitim motorjem R5 GTTurbo) je vse do realnih 260+km/h na števcu kazal 199km/h.bili so neki drugi časi, ko je twingo izpisal ---, ko je šel več kot 199 na uro in ko smo s turbo petko leteli prek 220
Števec je ostal serijski, vse glavne komponente (motor, menjalnik, zavore, podvozje, ...) pa so bile predelane in praktično vse tudi homologirane. tTwingo je trenutno v znanih rokah na Koroškem, čaka na ponovno sestavo.Ti si imel tudi števec friziran
Kaj če so ga kaj updejtali tekom proizvodnje?
Kaj se dogaja potem s takimi "specialkami"
Kje je tvoj končal če.mogoce veš?