Kaj je narobe pri prvem posnetku, kjer gre beli SUV naravnost? A nima SUV prednosti?
Najbrž to da je šel v rdečo.
Kaj je narobe pri prvem posnetku, kjer gre beli SUV naravnost? A nima SUV prednosti?
Zakaj je logicno? Pri nas je tako krizisce in ima nasproti vozeci zeleno in ti zeleno. Prides do polovice krizisca, pocakas vse naravnost vozece, da gredo mimo tebe in potem zavijes levo. Isto je recimo v LJ, ko zavijas v City Park, nasprotni semafor in tvoj sta zelena. Pocakati moras, da gredo vsi mimo tebe, ker vozijo naravnost in tudi uni, ki zavijajo noter v CityPark proti kroznemu, imajo prednost.
Ker ima snemalec posebej kompleten semafor samo za zavijanje v levo in ima ta zeleno.In kako se ve, da je rdeca na drugi strani?
Če je cesta prazna, kaj je narobe z izogibanjem po nasprotnem pasu? Včasih je tak manever lažji / hitrejši / varnejši kot zaviranje na polno - sploh v primeru, ko so avti tudi za teboj (česar iz posnetka seveda ni razvidno in lahko samo ugibamo).Pohvale za popravljanje napak drugih z vožnjo po kontra pasu? Mu upaš pripeljat nasproti? Z malenkost manj čvrsto vožnjo ne bi bilo prav nobene drame.
Zadeva je taka: lahko so ti vozniki eni navadni prepotentneži, ki namerno izsiljujejo, lahko so pa enostavno spregledali. Tako da vožnja mimo s trobljo lahko kakšnega takega neprevidneža zbudi iz spanca, se prestraši in po možnosti potegne levo. Samo v razmislek. Jaz takim običajno poblendam in kasneje potrobim, ne grem pa mimo, razen če bi moral na polno bremzat.
Takle mamo, v Celju je res velikokrat zanimivo . Zadnjič se mi ena vleče 35km/h pred mano na telefonu in ji na varnostni razdalji na kratko poblendam, da jo spodbudim na tistih 50km/h. Je bil semafor potem in se ustavim zraven nje in jo pogledam in odpre okno in mi začne je... vse po spisku. Neka 25 let stara čef... Fajn izkušnja .
Je bil semafor potem in se ustavim zraven nje in jo pogledam in odpre okno in mi začne je... vse po spisku.
A ti si izpit kupil?In kako se ve, da je rdeca na drugi strani?
A ga je kdo zastonj dobilA ti si izpit kupil?
Če je na tej strani naravnost rdeča in levo zelena (puščica), je tako tudi na drugi strani, se ti ne zdi?
Pohvale za popravljanje napak drugih z vožnjo po kontra pasu? Mu upaš pripeljat nasproti? Z malenkost manj čvrsto vožnjo ne bi bilo prav nobene drame.
Ni bilo tako slabo mišljeno...Ja v redu, ne razburjaj se... tudi ti imas napake...kake take, katerih jaz nimam, move on...