Tudi bolje da se ne. V kaki drugi situaciji bi pobila pol vasi, ali bus otrok ali ....prikolica je na traktor pritrjena s fi 60mm čepom.. Nikoli se ne izklopi avtomatsko.
Ti nimaš čisto razčišenih pojmov... Dars je upravljalec in vzdrževalec AC. Vzdržuje kar so zgradili drugi. Njihove službe so udeležene pri obnovah, ko pa je novogradnja pa samo prevzamejo v upravljanje.Za smrt tovornjakarja je pa kriv izključno DARS. Naklepni umor zaradi prenizke ograje.
Ti nimaš čisto razčišenih pojmov... Dars je upravljalec in vzdrževalec AC. Vzdržuje kar so zgradili drugi. Njihove službe so udeležene pri obnovah, ko pa je novogradnja pa samo prevzamejo v upravljanje.
Govorimo o tehničnih zadevah.
Zgradijo izbrani izvajalci po takratnih smernicah in zakonih...
Dajmo si enkrat vzet vzgled po Nemčiji.
Glej: nekaj let nazaj je bila v moji bližini prometna, k sreči le škoda na vozilih.Da greš takole postrani v ograjo mimo tovornjaka nimaš neke male hitrosti. Če bi se tale corsa vozila predpisanih 80 do tega verjetno ne bi prišlo.
Načrtna prehitra vožnja pa avtomatsko pomeni daljšo ustavljalno pot, težje izogibanje tako nepričakovanim kot pričakovanim situacijam, krajši reakcijski čas, itd... in z tem načrtovano smrtno ogrožanje ostalih udeležencev.
Naklepen umor pa mora biti kaznovati z Dosmrtnim zaporom. Pa bo počasi mir na cesti.
Glej: nekaj let nazaj je bila v moji bližini prometna, k sreči le škoda na vozilih.
Uradni krivec: hitrost
Jaz sem prišel na to prometno in se ustavil: ko sem stopil ven iz avta, sem se skoraj skotalil po tleh, ker je bilo olje po tleh. Bil je rahel naklon in sem dobesedno drsel navzdol. Policista to ni brigalo, krivec hitrost.
Pa sem prepričan, da ''krivka'' dejansko ni šla prehitro, ker je bila starejša gospa, ki sem jo skoraj vsakodnevno srečal in je bila vedno umirjena voznica. Jeb... tako statistiko in ugotavljanje vzrokov. Ti nič ne pomaga zgledovanje po Nemčiji, če je osnova v gnoju, ne v gnoju, v driski.
Da greš takole postrani v ograjo mimo tovornjaka nimaš neke male hitrosti. Če bi se tale corsa vozila predpisanih 80 do tega verjetno ne bi prišlo.
Načrtna prehitra vožnja pa avtomatsko pomeni daljšo ustavljalno pot, težje izogibanje tako nepričakovanim kot pričakovanim situacijam, krajši reakcijski čas, itd... in z tem načrtovano smrtno ogrožanje ostalih udeležencev.
Naklepen umor pa mora biti kaznovati z Dosmrtnim zaporom. Pa bo počasi mir na cesti.
Sprednji del tovornjaka ima minimalno 7,5 ton...ne vem, od kod tebi 3 tone...Iz posnetka je razvidno da se volan NI premikal in se tovornjakar ni umikal. Gume stojijo ves čas v istem položaju.,
Corsa je premaknila samo sprednji del traktorja (3tone) kateri je zdrsel kot po ledu.
Traktor ima ja 7 ton. Odbil mu je pa samo sprednji konec in ne celega.Sprednji del tovornjaka ima minimalno 7,5 ton...ne vem, od kod tebi 3 tone...