bedaki na cesti

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Ah ja, zgleda da kazni še vedno niso dovolj visoke. Ta teden je v celju MOS, se pravi da je policistov naokoli kot listja in trave, ampak nekateri še vedno ne znajo drugega kot izzivat srečo. Od sejmišča pa do ingrada sem imel priložnost opazovat retarda v novejšem british racing green Mini Cooperju S. V roku treh križišč je dvakrat skoraj povzročil orng nesrečo, v tretjem pa je glede na to, da je prej zaradi čakanja pri semaforju skoraj povzročil nesrečo presodil, da je najbolj varno, da nič ne čaka, ampak da pelje direkt v rdečo. Če kdo pozna junaka, naj mu sporoči, da z dirkanjem ni izopadel frajer, ampak, da smo se mu potniki v alfi pošteno smejali, izraza na obrazu voznika kombija v katerega se je zaradi prehitevnja v križišču po levi skoraj čelno zaletel noče videt ke bo imel nočne more do konca svojega življenja,.ubožec v rdeči škodi bi mu če se kdajsrečata najbrž istavil račun za čiščenje notranjosti avta, saj je glede na to kako malo je manjkalo najbrž pustil kakšno lužico na sedežu.

Seveda, pa sem ravno tokrat moral telefon uporabljati za predvajanje glasbe, tako da video posnetka nimam, čeprav bi bedaka prav rad malo osramotil.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Citat:
Uporabnik AndrejD pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zanč mi je en [censored] v črnem golfu plus, peljal 1 m za ritjo na obvoznici.

V Nemčiji so za podobna dejanja po novem dobi do 5 let zapora.

hysterical-1.gif

In kaj je tu smešnega ?

Da te dajo v zapor če nevarno voziš in ne povzročiš prometne ?
So malo spremenili zakone
grims-1.gif

http://www.kabeleins.de/tv/abenteuer-auto/videos/clip/tipps-trends-knast-temposuender-1.42535

Če najdem še onega drugega, kjer je bolj podrobno opisano za kaj vse ti grozi do 5 let zapora. Ti ga prilepim. Zaenkrat ti naj ta zadostuje.

Idi se kotat doma po tleh
cheer.gif

Lej, tole so aktualne kazni (po spremembah 2011):

bei einer Geschwindigkeit von mehr als 80 km/h
weniger als 5/10 des halben Tachowertes 75,- EUR, 1 Punkt
weniger als 4/10 des halben Tachowertes 100,- EUR, 2 Punkte
weniger als 3/10 des halben Tachowertes 160,- EUR, 3 Punkte
(bei mehr als 100 km/h + 1 Monat Fahrverbot)
weniger als 2/10 des halben Tachowertes 240,- EUR, 4 Punkte
(bei mehr als 100 km/h + 2 Monate Fahrverbot)
weniger als 1/10 des halben Tachowertes 320,- EUR, 4 Punkte
(bei mehr als 100 km/h + 3 Monate Fahrverbot)
bei einer Geschwindigkeit von mehr als 130 km/h
weniger als 5/10 des halben Tachowertes 100,- EUR, 2 Punkte
weniger als 4/10 des halben Tachowertes 180,- EUR, 3 Punkte
weniger als 3/10 des halben Tachowertes 240,- EUR, 4 Punkte, 1 Monat Fahrverbot
weniger als 2/10 des halben Tachowertes 320,- EUR, 4 Punkte, 2 Monate Fahrverbot
weniger als 1/10 des halben Tachowertes 400,- EUR, 4 Punkte, 3 Monate Fahrverbot

Torej se tam po TV lažejo po tvoje ?

Ne, lažeš ti. Preberi si, kaj si na začetku napisal. Za varnostno te pač ne dajo v zapor (podobna dejanja vožnji 1m za ritjo so recimo vožnja 0,5 m ali 2m za ritjo) in tega v prispevku niso rekli (je pa očitno, da tudi tu malo napihujejo in strašijo). Samo za najhujše pizdarije, tudi če ni nesreče. Kaj tonačeloma pomeni: za pizdarije, pri kateri bi prišlo do nesreče, če ne bi nekdo namesto tebe rešil. V Nemčiji je namreč že dolgo praksa, da to čim bolj izenačujejo. Da je torej podobna kazen če se v nekoga zaletiš ali pa, če se ne, ker se je uni umaknil (in bi prišlo do nesreče, če se ne bi).

No te pa mi ti kot strokovnjak povej, kdo se vozi 1m in manj za ritjo pri hitrosti 100km/h+
Po mojih izkušnjah so to taki, ki izsiljujejo, ogrožajo, itd... In točno takim grozi tudi kazen.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Jaz sem veliko na AC, pa vidim, da je takih bebcev več kot dovolj. Ponavadi imajo Audije ali pa BMW-je...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pa še malo angležev. Tale s tole alfo je res eno mejčkeno pretiraval. Dejansko je bil anglež. Sej se malo posekan ponoči, ker se vidi, če se kaj posveti nasproti, sam tolk pretiravat pa tudi ni treba. Prehiteti se pa tudi ni dalo, skoz nekaj silil na nasprotni pas. Golfist pa tudi razred zase. Tebi nič, meni nič seka. Ampak kot kaže je to njegov stil. Se bomo že umikal.
zmaga.gif

A je sploh kaj za komentirat? Čeprav je pri 47-48s videl, da mogoče pa le ni pametno. [censored] ga. Gremo dalje.
zmaga.gif

Grandfinale, ko srečaš takega angleža. Dobro mene lovi tale hitrost, kot kaže me bo nekoč celo ulovila. Potem pa ni važno a se pelješ 60 al pa 80. Hitrost ubija.

Je ena napisala, da je Keltika cesta semaforjev. Jaz bom rekel, da je cesta angležev.
grin1.gif

Sedaj pa hitro postavit enega Clia na Kalce. Pa glejte, da ga boste postavili tam, kjer se ravno začne omejitev 50. Aja.... sej res...sej ste ga že.
cool-1.gif
Ja vse za varnost, se strinjam.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Jaz sem veliko na AC, pa vidim, da je takih bebcev več kot dovolj. Ponavadi imajo Audije ali pa BMW-je...

Včeraj je hribovc naredil 15km po AC, pa je dovolj videl. Sej ni važno koliko je prostora, kampira se tam na prehitevalnem in nikome ništa. Sej ne more biti tekoč promet. Rush hours dejmo ven, ker takrat pač vemo, da naše AC enostavno ne sfolgajo tega. Je preveč šerifov.
aplauz.gif

Evo ga camperja. Se ne briga za svet okoli sebe. On se tam pelje tistih 140 po števcu in [censored] te se vsi po vrsti.
grin1.gif
Nimaš kaj da prehitevaš, že tako se peljem čez omejitev.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
ksz:

črna honda tam iz začetka 90ih; zadaj nalepka "STIŠAN", iz domžalskega/mengeškega konca....hondaš v pravem pomenu besede...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.660
6.422
113
KSZ

60752099.jpg

60752095.jpg

V prometni nesreči, ki se je zgodila ob 14.23, sta bila udeležena tovornjak madžarskih registrskih tablic in avtomobil italijanskih registrskih tablic. Za zdaj je znano, da je umrla ena oseba.

Po neuradnih informacijah je možno, da je osebno vozilo stalo na pasu za počasno vožnjo, ko ga je od zadaj zadelo tovorno vozilo.

roza.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
KSZ

Eh jaz sploh ne izgubljam več živcev, zadnjič okoli enih ponoči en CEstni ekspet kampira na prehitevalnem celo pot od Šentruperta, kjer sem ga dohitel, do Žalca kjer je šel dol, jaz pa mu celo pot blinkam in trobim a on ne jebe sistema.

LP

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
dokler bojo avtosole vsakemu motoricnemu debilu ob seveda primernem placilu senkale ispit bo tako...sicer pa videvam avtosole na voznjah z ugasnejnimi lucmi in na celu kolone z 70 km/h na uro, zadaj pa se par degenov brez varnostne razdalje in brez kakrsne koli moznosti, da bi jih prehiteval normalen clovek na cesti, kjer je omejitev 90 km/h ...zgleda da se danes govna vzgaja ze na "junfer" ...ocitno je danes res vsak brezposln lahko instruktor voznje
uf-1.gif
... bruh bruh in se enkrat bruh kaj se pri nas dogaja!!!!

aja..a tisto ze vete, ko je neka dolgoletna voznica prijavila da ce se pelje proti Ljubljani je itaq na prednostni cesti
bonk.gif

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik buggy pravi:
...ocitno je danes res vsak brezposln lahko instruktor voznje
uf-1.gif
... bruh bruh in se enkrat bruh kaj se pri nas

Jp, čisti bruh. Od avto šol, inštruktorjev, do izpitne komisije, katera išče neznanje in ne znanje. V Tmin hod ena baba, ko je bila celo neka inštruktorca vožnje. Ma da crkneš od smeha. Malo je manjkalo, da jo nisem vprašal, inštruktorca česa. Seksa mogoče? Naduvana pa v tri pizde materne. Je že pravemu dala svoje luknje, da lahko sedaj sprošča svoje frustracije. Pol pa je kar je. Ne vem kam nej pišem pismo, kaj je to za ena golazen. Pripeljejo se pa z avtom, na katerem so 6let stare zimske gume. In ona je inštruktorca. Seksa, definitivno. Žalost od žalosti.

Al pa ko je prijavila javno, ob nesreči na dolenjki, ko je ustavila, je začelo pokat. Ja no shit sherlok. Za policaje je blo pomembno pa tole, koliko je imelo prižganih meglenk, koliko jih je bilo brez izpita, ja čudno, da niso še omenili, da sta bila dva plešasta in trije brez klobuka. Zato je pa prišlo do nesreče. Apollo, kaj so to za ena mamila? V glavnem, da so potalal kazni, next case please. Sej kako bi naredili, da se naslednjič to nebi zgodilo, itak nima veze. V glavnem, da so dobili tiste, ko so bili brez izpita.

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Jah, dons je treba skos pazit. Men je tud ucer ena baba pri Kolinski v Lj prekrizala pot, ker folk tam zavija levo k se ne sme....na sreco je slo vse smooth, ampak zadnja guma je plesala po svoje, kot na supermoto dirki.
grin1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
KSZ

Eh jaz sploh ne izgubljam več živcev, ............., jaz pa mu celo pot blinkam in trobim a on ne jebe sistema.

LP

Se ti ne zdi, da on ni izgubljal živce v nasprotju s histeričnim osebkom za njegovo ritjo, ki je na AC simuliral svetlobno-zvočni okrasek za novoletno jelko ?

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
KSZ

Eh jaz sploh ne izgubljam več živcev, ............., jaz pa mu celo pot blinkam in trobim a on ne jebe sistema.

LP

Se ti ne zdi, da on ni izgubljal živce v nasprotju s histeričnim osebkom za njegovo ritjo, ki je na AC simuliral svetlobno-zvočni okrasek za novoletno jelko ?

Sej ne da ni bil vozni pas cel čas prazen
bonk.gif

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
KSZ

LP

Ne mi rečt, da ti spadaš med tiste kampirance na prehitevalnem pasu, ki ne vedo, čemu služi vozni pas in čemu prehitevalni
confused-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik sistemik pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Citat:
Uporabnik miha_zd pravi:
KSZ

LP

Ne mi rečt, da ti spadaš med tiste kampirance na prehitevalnem pasu, ki ne vedo, čemu služi vozni pas in čemu prehitevalni
confused-1.gif

Takšno vprašanje lahko postavi le tisti, ki se stalno vozi po levem pasu, kjer ga seveda vsi pred njim ovirajo.

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Kaj pa če je eden od tistih, ki se peljejo po desnem pasu dokler na naletijo da pacienta, ki kampira na levem, mimo njega po desni pa po zakonu ne smejo?