bedaki na cesti

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Škoda, da sem začel pozno snemati in na koncu mi je zmanjkalo kartice - kvaliteta pa je by Nokia 6210c
tongue-1.gif

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
tud men ni jasno kaj hoce pokazat, pa ce sem prav videl kombi ni nic norel. tole je dalec od kaj posebnega ...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Nobenmu ni jasno? Ja sej včeraj je bilo res bolj oblačno. Mene zmoti posnetek že takoj pri 8-10s. Uporabniku, kateri ne pozna ceste, ni pač nič posebnega. Verjemite mi, da to v avtu izgleda čisto drugače. Ampak to je pač samoumevno, tako se tukaj vozi. Bom še sam naložil podvige zadnjih 3 dni. Definitivno je naslednji projekt menjavo službe, dost mam teh debilo na tej cesti. Potem pa vidiš policaja, kako meri zahrbtno na Slapu ob Idrijci, to je pa drug [censored]. Ko nima z varnostno nobene veze. Ta Tacen dela čudeže.

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
ksz

Jaz imam pa zadnje čase poln k. d.ebilnih pešcev, ki jih neznansko privlači, da se ti naserjejo za avto medtem ko rikverciraš.

Že tako imajo novejši avti nikakvo preglednost nazaj, potem pa še pešci neznansko uživajo, ko hodijo mimo par 10 cm od tvojega zadka, čeprav vidijo, da manevriraš ven iz parkinga ali rikverciraš po ozki ulici, ker so d.ebili vse zaparkirali in se posledično ne da obrniti.

Vedno bolj cvikam rikvercirat, ker se lahko zgodi, da bom nekoč enega takšnega d.ebila spregledal in bo p.izdarija. Vsa čast dostavljačem, ki to vsakodnevno počnejo po centru.

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Naj se eden postavi na Kranjčevo, od POP tv proti Žalam. Tam je sedaj spremenjen režim(enosmerna, ne moreš do žal) folk veselo vozi mimo znaka. Jih srečujem vsako jutro.

jamiekarai

Pripravnik
26. maj 2010
667
0
16
Titovo velenje
Citat:
Uporabnik x5x pravi:
Naj se eden postavi na Kranjčevo, od POP tv proti Žalam. Tam je sedaj spremenjen režim(enosmerna, ne moreš do žal) folk veselo vozi mimo znaka. Jih srečujem vsako jutro.

tud inkasanti čakajo na bus postaji na ovinku

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
108
63
Citat:
Uporabnik jamiekarai pravi:
men se je model zadnic zalepu na dunajski na ene 10cm pa sm se pelu tam 60-70 .. sam spustim gas in geldam kk krili z rokami in tolče po volanu :D
Slab si, kako si ga lahko spustu na 10 cm?
evil.gif

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.237
1.396
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Zanč mi je en [censored] v črnem golfu plus, peljal 1 m za ritjo na obvoznici.

V Nemčiji so za podobna dejanja po novem dobi do 5 let zapora.

buggy

Pripravnik
23. sep 2007
198
0
16
jah nemcija tudi kazni nima tako na smrt-obsojajocih za banalnosti kot pri nas...pa tako radi sam kopiramo od drugih sam kaj ko veleumi znajo kopirati zgolj iz konteksta kar njim pase in ne prenesti in prilagoditi celovite resitve. Bebci smo in bebci bomo ostali ...dokler bodo taki "visokosolani" pezdeti, ki jim je domaca le teorija, praksa je pa neki za na kruh namazat, bili v strokovnih komisijah ko se sprejema dolocene zakone bomo imeli se veliko debilizmov na dnevnem redu.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zanimivost: pred kratkim je v lokalnem casopisu pisalo, da so tukajsnji policaji predstavili statistiko dogajanja na svojem obmocju letos, med ostalim tudi statistiko prometnih nesrec. Vodilni vzrok za prometne nesrece je "nepravilna smer voznje", medtem ko je "neprilagojena hitrost" sele na 5. mestu razlogov za nesrece na nasem koncu. Iz tega lahko zakljucim da so ali v drugih podobnih krajih precej pogostejsi divjaki, ki nimajo cisto vse poslihtano v glavi, ali pa da je v resnici to predstavljanje "neprilagojene hitrosti" kot glavnega vzroka nesrec samo obsankovska pogruntavscina nekaterih.