Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
od kdaj je pa 24/120 - 5 %?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
moderator naj prosim spremeni naziv teme..bedaki o bedakih.
men ni jasno kako vas je mama rodila in kje ste odraščal. na fužinama sigurno ne.
če je nekje 1000 parkingov za invalide in en navaden, pa je ta azseden..ne parkiraš na invalidu, razen če si invalid. pika. jebeno pravilo. pravilo se upošteva. če se ne..se nosi posledice. jaz v city parku neinvalida na invalidu sankcioniram.
dve koki, čufuriki, kake 3/4 leta nazaj..parkirata..ju lepo vprasam..ustni sta, nog eimata, roke tudi..jajčnike predvidevam da tut..pljučna kapaciteta je ok..a sta torej mentalni invalidki..al kje je fora..pa me vzviseno pogledata in gresta v spar. jaz se sklonim, kapce dol, hop..lepo zmerno spuscanje gume..pa ena je brezveze, ker ma vsak rezervo s sabo..najmanj dve.
verjamem, da sta si zapomnili moj glas za vse vecne case
"Optička varka". So vsi.Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
A se meni samo zdi, da je največ Audi-jašev?
Citat:
Uporabnik softi pravi:
in eto..pickici z golf..al eos..en bel vw cabro scena..nisem rabil dost razmislal...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Ma sej ni čudno, da folk na invalidske place parkira, če maš pri nekaterih centrih toliko invalidskih prostorov, kot ni invalidnih voznikov v celi SLO
Pred Qlandijo na Ptuju je enih 40 mest za invalide, dnevno verjetno en do dva invalida gresta tja po nakupe.
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Sam nisem nikoli parkiral kjer je namenjeno invalidom, saj se mi zdi bolano, da človeku še tist vzameš kar mu je namenjeno, glede bedakov na cesti, jih je večina tistih iz drugod.