bedaki na cesti

afroC

Majstr
6. jun 2009
2.771
351
83
KSZ:

Voznik črnega BMW 320d - F30 LJ-IP 249

Ali ti polovica Dunajske ni dovolj za tvoja najjaæa kola? Včeraj ob 08:45 cca. 1,5 metra čez dvojno polno črto ob zavijanju na Dimičevo v smeri iz obvoznice proti centru.

DOMEK

Fizikalc
11. dec 2013
632
57
28
Lahko kaj druga od BMWja pričakuješ? Saj moraš na njega pazit na cesti kot na dojenčka...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Evo, jaz sem bil včeraj živ primer, ko zajebeš in gre pešec čez cesto brez, da bi pogledal ali lahko gre. S tem bi lahko preprečil mojo OGROMNO napako. Sem se preveč zagledal v parkiran avto. Skoraj s sabo nesel gimnazijce.
crazy1.gif

uf-1.gif

Ko ma človek RES srečo. Grem vpisat loto in spremeniti podpis.
tongue-1.gif

Nazadnje urejeno:

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Evo, jaz sem bil včeraj živ primer, ko zajebeš in gre pešec čez cesto brez, da bi pogledal ali lahko gre. S tem bi lahko preprečil mojo OGROMNO napako. Sem se preveč zagledal v parkiran avto. Skoraj s sabo nesel gimnazijce.
crazy1.gif

uf-1.gif

Ko ma človek RES srečo. Grem vpisat loto in spremeniti podpis.
tongue-1.gif

No zdaj pa še filmček prilepi, ko že tako rad kažeš napake na cesti...

No v glavnem da se je srečno izšlo
zmaga.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.449
113
Citat:
Uporabnik afroC pravi:
KSZ:

Voznik črnega BMW 320d - F30 LJ-IP 249

Ali ti polovica Dunajske ni dovolj za tvoja najjaæa kola? Včeraj ob 08:45 cca. 1,5 metra čez dvojno polno črto ob zavijanju na Dimičevo v smeri iz obvoznice proti centru.

Citat:
Uporabnik DOMEK pravi:
Lahko kaj druga od BMWja pričakuješ?

Ja lahko.

@Jest - auč :\ In ja, taki manevri so izvedljivi zgolj ob dobri preglednosti ceste naprej, ženska na posnetku je pa bila 100% kaj zasanjana in je pol dobila samo preblisk "ojej, tuki moram pa že do z AC" in BAM.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.284
7.055
113
pri taščici
Jest: u šit, ta ni preživel-a(brez večjih posledic pa sploh ne ), če pa je naj pa nikar ne vplačuje lota kot exhair, ker večje sreče ne more več imeti.
Edit:
Priznam: tole pa mi je dalo malo misliti. Sicer nisem izvedel takega manevra najbrž velikokrat (če sploh kdaj), pogosto pa se mi zgodi da vozim preveč za ritjo (kratkotrajno, kot v primeru na posnetku se mi pač ”zgodi”. Za prehiteti ni časa, prostora, desno zaviralnega pa tudi še ni, dohitevaš pa nekega počasneta pred sabo.

Nazadnje urejeno:

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
To je "normalen" pojav, prehiteti te mora ravno pred svojim izvozom, ker mu zmanjkuje časa (in prostora), še malo bolj pritisne, potem pa desno, pred tebe, v večini primerov zavira že na voznem pasu, ne na zaviralnem... Tej babi je zmanjkalo malo vidljivosti, če ne upoštevamo možganov.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.176
16.449
113
...ksz...

Danes zjutraj je na štajerski AC spet en kr3ten vozil v napačno smer in to kar nekaj časa. Moja je bila ravno na poti v MB in ga je srečala...je rekla, da je zaradi živcev sigurno izgubila eno leto življenja
10.gif

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
Ja, za zadnjo nič ne rečem, je moteča, ampak je z razlogom montirana. Sprednje pa jaz uporabljam le v megli pa tam recimo, kjer mi paše večja osvetljenost robu ceste- po kakšnih gmajnah, grapah ipd..seveda ponoči in slabem vremenu.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.739
110
63
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Zgleda še nisi vozil dolgo za nekom, ki mu gori zadnja meglenka, sploh v nalivu in mraku je to odlično za oči.
Tale je bosa, ker si težko predstavljam da bi ti dolgo za kom vozil.