bedaki na cesti

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Ja, ker je na cestah vsako leto manj raznoraznih Zastav, Lad, Daewoojev ipd.
Je pa iz leta v leto več in več posrancev na cesti, ki si izven naselja ne upa peljat več kot 70, v naselju pa mu je že 40 plafon. In vzrok za posrance so ravno previsoke kazni kar se tiče omejitev hitrosti. Od leta 2009 se je po mojem videnju število posrancev povečalo za vsaj 300%, tako da početje g. Bojana Žlendra že kaže prve sadove.
Kakorkoli obrneš, od tega opevanega leta 2009 se je pretočnost prometa drastično zmanjšala... Vse za čistejše okolje.
aplauz.gif

Pravzaprav imamo pri nas anomalijo, da najeebe tisti, ki se pelje 20 km/h prehitro. Ostali, ki pa imajo npr. v levi roki GSM, v desni pa čik, pa plačajo le neko simbolično kazen, če takega šoferja(ko) sploh zaustavijo. Pa tovrstnih dogodkov je na cestah ogromno, pa se jih ne sankcionira. Glavno, da jeebejo tistega, ki za las prekorači hitrost...

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.637
215
63
Kranj
Glejte, dejstvo je, da je premalo sankcij...kakorkoli obrneš se premalo kaznuje.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Vidva ( tovornjak in ti ) sta pa peljala 24 kmh, verjetno zato, da sta lahko slikala in posredovala sliko naprej ( AWanje ).
Pred tovornjakom ni videti kolone, tako da odpade opravičilo, " je bila kolona in smo vsi tako peljali"....

Sam tale miličnik je pa....da se gre takole postavt.
bonk.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Ksz

Danes ob 11.40 sem čakal na rdeči na Šmartinski, da bi zavil desno proti BTCju (pri Cityparku), ko je mimo mene po pasu za naravnost priletela črna laguna karavan, se vrinila med avtomobile v križišču in zavila desno.

nUUb

Fizikalc
2. jul 2013
791
39
28
Citat:
Uporabnik Simon_Vi pravi:
Vidva ( tovornjak in ti ) sta pa peljala 24 kmh, verjetno zato, da sta lahko slikala in posredovala sliko naprej ( AWanje ).
Pred tovornjakom ni videti kolone, tako da odpade opravičilo, " je bila kolona in smo vsi tako peljali"....

Sam tale miličnik je pa....da se gre takole postavt.
bonk.gif

Nisem jaz vozil. Pobrano z znancevega facebooka
smile-1.gif

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Nestrpen na tem posnetku je samo eden. In ja zaradi nestrpnosti ratajo pizdarije. To je tipično slovensko! !
Njegov problem, ki lahko postane tudi od koga drugega.

Čeprav hondaš ni nedolžen, daleč od tega...

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Saj zaradi takih hondašev, ki ne poznajo definicij in pomena vozni pas ter prehitevalni pas nastajajo pizdarije. Če bi tovrstni đeki spoštovali ti dve osnovi za vožnjo po AC, ne bi bilo težav.
Podobno je pri posrancih, ki ne upajo peljat več kot 60, potem jih pa normalni vozniki prehitevamo in tvegamo nesreče. Če bi se vsi vozili po omejitvah ali rahlo čez, ne bi bilo toliko prehitevanj, posledično nesreč in hude krvi, pa še promet bi bil bolj tekoč.

In ja, jaz sem na strani Fiata, čeprav je voznik avnal precej neumno. Ga pa razumem, ker tovrstno kampiranje je postala stalna praksa.

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Honda bi se lahko umaknila tam na 30s - kar pa ni ustavilo analnega vsiljivca pred siljenje v zadnji odbijač. Dva pacienta, pri čemer je snemalec večji pacient od honde.

THEDuke

Fizikalc
4. maj 2014
1.215
12
38
Dark Chest of Wonders
in zaka nisi obajvu na posteku s kako hitrosjo si se mu zalepu zadi? Mel si sreco da tip ni po premzi... cene bi te razlimalo uzadi,

pa še ti ko pravis da tam pr 0:30 bi se lahka umaknu po avtobsuu 10m je furu nek avto z prikolico... me res zanima če bi se ti rinu taj not.

Nazadnje urejeno:

englishman

Pripravnik
10. mar 2012
533
0
16
Citat:
Uporabnik THEDuke pravi:
pa še ti ko pravis da tam pr 0:30 bi se lahka umaknu po avtobsuu 10m je furu nek avto z prikolico... me res zanima če bi se ti rinu taj not.
No, tam pri 37s - v glavnem, ko je prehitel počasna vozila.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Neeee, ymca pleše....

jasno, da ima elektronsko orožje, s stilom, poglej kako je levo nogico spodmaknil...
smile-1.gif

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Glede na položaj desne roke meni bolj izgleda, da drži fotoaparat. Radar ima ročaj na sredini + je večji in bi se ga na sliki videlo.

Vseeno pa ima cojones ... po možnosti je na sredini še luknja med smernima voziščema, če je tole na viaduktu.