Tukaj mnenje ne šteje, štejejo samo predpisi, ki pa jih očitno ne poznaš in bi kmalu povozil pešca. Res je sicer, da bi jaz na mestu pešca počakal. Sicer pa si že na začetku posnetka precej agresivno rinil naprej..... Raje briši to sramoto.Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Sem mnenja, da ce je na drugi strani ceste rdeca, da to velja za celotno preckanje ceste... ne glede na to, da je otok vmes. Seveda ne izkkljucujem tega, da se motim... ampak jaz vem, da ce bi bil na pescevem mestu, bi pocakal, da bi bila tam zelena ... SIcer pa se marsikdaj zgodi tudi ko grem domov (na drugi strani podvoza v smer proti Medvodam) da moram pazit, ker se kaksen pesec znajde tam, ceprav ima rdeco. Kolesarji so pa sploh kategorija zase... Ti pa se manj upostevajo prometno signalizacijo... in se celo vozijo po kolesarski v napacno smer ...
Citat:
Uporabnik ametist pravi:
Na žalost se motiš in tukaj ima pešec prednost pred teboj. Za pešca, velja rdeča od odtoka naprej in se mora na otoku ustavit in čakati na zeleno. Na izpitni vožnji, bi bil to avtomatično padec, saj si izsilil pešca., oz. ga skoraj podrl.
lp.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Tukaj mnenje ne šteje, štejejo samo predpisi, ki pa jih očitno ne poznaš in bi kmalu povozil pešca. Res je sicer, da bi jaz na mestu pešca počakal. Sicer pa si že na začetku posnetka precej agresivno rinil naprej..... Raje briši to sramoto.
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Fino je, da se debatira. Se vsaj vidi, kdo pozna predpise.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Tukaj je situacija dvoumna... In drzati se predpisov (ali pa vsaj tako govoriti, kot da se drzijo vseh predpisov), kot pijanec plota znajo predvsem tisti, ki mislijo, da so pozrli vso pamet tega sveta
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Tukaj je situacija dvoumna... In drzati se predpisov (ali pa vsaj tako govoriti, kot da se drzijo vseh predpisov), kot pijanec plota znajo predvsem tisti, ki mislijo, da so pozrli vso pamet tega sveta