Vedno poblendal motoristu, ki je bil osvetljen kot novoletna jelka.
Dej ne me *ebat, da nisi viden na motorju. To je samo v vaših glavah in načinu vožnje. Dokler boste vozili ob črti, torej si poravnan z bočno linijo avta, da gledate kdaj bo frej in čim prej švignili mimo je vaša težava in ne moja. Vozi po sredini, da te bom videl v vzratnem ogledalu, daj smerokaz in prehiti. Ne pa prehitevat vsakič, ko imate na voljo zgolj 5 sekund za ta manever ali pa šli prehitevat avto, ki prehiteva že druzga. Da ne omenim vožnje nad omejitvijo, pojdi na AC pa si daj duška, ne pa na glavni cesti, ki ima nešteto dvorišč od hiš, stranske ceste se vključujejo na vsakih nekaj metrov. Da ne omenim še kakšnih slepih križišč, ko skoraj nič ne vidiš dokler ne zapelješ malce na glavno cesto ampak to nekaterim ne pomeni nič. Vaša slabost je le ta, da niste zavarovani s plehom kot smo v avtomobilih in zakaj hudiča potem ne vozite temu primerno? Vsi izkoriščate razmerje med težo in konjskimi močmi, okretnost in mislite da ste hkrati v tanku. Imel pred kratkim izkušnjo z enim bedakom na motorju, ki me je tako prehitel, da še pozoren nisem bil nanj, ker sem sam prehitel spredaj vozečega in seveda se je motorist odpeljal naprej. Sem se odločil, da grem za njim ampak glej ga zlomka, nekako mu ovinki niso kaj preveč dišali, naravnost pa le gre.
Težava je le v tem, da so bedaki (vzeto iz naslova teme) prisotni povsod in se bo to dogajalo še naprej.
Spoštujem, cenim motoriste in za moje pojme sem jim do sedaj z mojo vožnjo to tudi dokazal, kajti vedno sem bil deležen pozdrava.