bedaki na cesti

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik janus pravi:
Zanimo je predvsem to, kako ti voziš in pljuvaš čez druge, kako se ne držijo prometnih predpisov in te oh in sploh ovirajo.
Saj res, ti si lokalc, tam veljajo tvoji zakoni, plavci pa samo kasirajo, ne?
Predlagam, da si nastaviš ogledalo, kritično si poglej svojo vožnjo v teh tvojih posnetkih in ceste bodo varnejše za enega bedaka manj.

aplauz.gif

"Brat moj" in g.janus: Koliko let imata izpit in koliko imata napravljenih kilometrov ? In koliko jih imata napravljenih na "kozjih stezicah" od kjer eXhair objavlja posnetke ?

In gospodič janus - ogledalo mora nastaviti VSAK voznik saj se promet odvija pred in ZA taboj ! - Kot je razvidno iz posnetkov marsikdo ne opazuje prometa ZA seboj !!

Se mi ne da več pisat - Bog naj vama pomaga.

Lecter

Pripravnik
26. jul 2007
598
0
16
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Nikakor ne drži, da je motorist povzročil lov. Lov je povzročil policaj, On se je odločil da bo lovil, in to po svoji presoji. In on je lovil.
Motorist se je samo odločil za pobeg, nikakor pa ne za lov, lova si zagotovo ni želel.

Ista teorija kot ta, da vrste za blagajno ne naredi tisti, ki pol ure komplicira, hodi po zadeve, baranta, se krega z blagajnicarko. Vrsto naredi tisti, ki se postavi za njim.

Seveda je motorist povzrocil lov in moral bi odgovoarjati za vse posledice, ki s tem nastanejo.

Edit:
Sicer vidim da ze star post pa se vseeno aktualna zadeva.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Alan pravi:
Uff zdej se že drugi teden vozim službeno v Idrijo s 5T ivecotom pa se mi kar meša... Kako se lahko ljudje tako cjazijo da jih s kamiončkom prehitim in se peljem čisto normalno? danes imel dva pacienta ki sta se vozila nekih 30km/h povprečno. Seveda potem večina čudno gledajo ko jih prehiti kamionček in se lepo po omejitvi pelje čez večino ovinkov razen ožin in serpentin...
Najboljši so pa klub 60-70 km/h ne glede na to a je naselje ali regionalka!

In nisi edini s tem mnenjem. To potrdi vsak, ko pride v to vukojebino in ne sanja za volanom ter sodeluje v prometu.

Ampak glavno, da jaz iščem slavo. Kot sem že rekel. Nič zato.
wink-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
33.989
6.213
113
blizu močvirne prestolnice
20 let, ja tudi jaz vozim po kozjih stezicah, delam napake, saj ni nihče brez napak, toda on pretirava! Tudi po tistih koncih sem že kar nekajkrat šel vozil normalno, res pa verjetno ne tako kot domačini, enostavno sem se umaknil, če je bil kakšen divjak.

Nazadnje urejeno:

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
enostavno sem se umaknil, če je bil kakšen divjak.

Najbrž tako kot tukaj, kjer naštejemo točno 7 divjakov.
smirk-1.gif
In jaz sem 100%, da so kar naenkrat padli za njim z neba.

Pa še malo resnosti. Vse pohvale, da si pri tem sodeloval, ko so te dohiteli divjaki. Si naredil veliko za varnost.
zmaga.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Pa pri ***** mili materini, kako se lahko dovoli, da ma kamion v nekaj vrstah spredaj čez celotno stran ledice v stilu DS-3-ja. Al katere resnično svetijo v božjo mater? Ker to je sijalo za POPIZDIT. Sem se kar ustavil, ker videl itak nisem nič. Pa ma ta [cenzura] resnično tako srečo, da se mu še v življenu niso nasproti pripeljali policaji. Če maš pa gume 195/55/15, namesto homohominirane
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Dokler se pač enostvno ne odloči in ma pri tem veliko srečo. Prvič je hvala bogu videl kamion. Jaz ga razumem, pol kufer ga že ma, tako kot smo ga imeli ostali. On suvereno vodi skupino, močno pod dovoljeno polovično hitrostjo.
wink-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
0:04 - kao cjazi in pol še seka pregleden ovinek?
0:15 - am nimam pojma. Radar al pa nevidna naga baba?
0:25 - kao preveč po sredi al kaj?
0:32 - isto gre kot potem ti za njim, kaj je kle narobe?
0:51 - če nebi lih snemu bi tud ti tko seku :p
1:14 - počaka na ustrezno priložnost (ravna cesta + ustrezne talne označbe + dovolj dolga cesta) in prehiti počasneta?

Sej ne rečem, na 5% filmčkov res posnameš kakega bedaka, sam na ostalih je pa bolj tko....

Robert

Majstr
21. jul 2007
2.655
473
83
Tolmin
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:
1:14 - počaka na ustrezno priložnost (ravna cesta + ustrezne talne označbe + dovolj dolga cesta) in prehiti počasneta?

Tukaj ne bi šel prehitevat niti z avtom !
Žal se posnetek zaključi vsaj dve sekundi prezgodaj, da bi videl "dvojni S"
rolleyes-1.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Jah zavajujoči so itak vsi posnetki. Če bi imeli zraven tag s hitrostjo bi se videlo da eX povsod pelje precej hitreje kot pa zgleda.
smile-1.gif

Potem pa valda da ga vsak ta drug izsili, pa da preseneti cel kup nasproti vozečih ljudi, ki malo sanjavo sekajo, saj noben ne pričakuje da bo nasproti priletela petarda.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Izogibki, kjer bi se lahko kamion umaknil, če bi bil vsaj malo fer do drugih. Kar vidiš ostalega parkiranega ob cesti in na cesti, se ne obremenjuj.

Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik irCAR81 pravi:

Tukaj ne bi šel prehitevat niti z avtom !
Žal se posnetek zaključi vsaj dve sekundi prezgodaj, da bi videl "dvojni S"
rolleyes-1.gif

zmaga.gif

Tukaj bi za avtom prehiteval mogoče kontra. V tej smeri se pa strinjam s tabo. Je bilo kar nekaj sekund, ko kamionist ni vedel ali gre kdo nasproti ali ne. Čisti blef. Been there done that.
smirk-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
20 let, ja tudi jaz vozim po kozjih stezicah, delam napake, saj ni nihče brez napak, toda on pretirava! Tudi po tistih koncih sem že kar nekajkrat šel vozil normalno, res pa verjetno ne tako kot domačini, enostavno sem se umaknil, če je bil kakšen divjak.
Vidiš, ko si dobra krščanska dušca, se pa umakneš. Jaz, Infidel, pa se ne umaknem tem peklenščkom, ampak jih porinem dol v Idrijco. Samo še en posebej rezistenten Diablo v starem Siciljancu se mi izmika, a ga bom že ukanil.
evil.gif

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Mogoče pa ima letne gume ali pa prirojene težave z vožnjo po snegu, pa se je sam izločil. Mogu bi bit pohvaljen ne pa grajan.

irCAR81

Majstr
19. mar 2008
1.736
109
63
Boljš to kt pa Volvo k se je na tisti ravni cesti od Medvod proti Mednem 3m dol na njivo izloču.

koliko

Guru
21. avg 2007
4.416
2.487
113
SV SLO
eni bedaki še danes vozijo kot, da bi bil snežni metež in 20 cm nespluženega snega na cesti. V resnici pa je bila danes prava zimska pravljica za vozit jasno vreme (eni z meglenkami itak) splužene in suhe ceste (eni pač še niso ugotovili, da je cesta suha) ob cesti pa sneg.