Citat:
Uporabnik VAG pravi:
Tale je res samo za poslat na policijo.
Sem imel pred več kot letom dni podoben primer, vendar brez video posnetka. Lepo sem poklical policijo, sta prišla dva policista, sem razložil situacijo kaj je tip delal po cesti (enako pobremzal in zapeljal vame), mi je samo eden od dvojice rekel, da ga bodo dobili in mu bo on osebno razložil kako se vozi po cesti pa kaj ima za mahat okol.
Jaz skoraj nisem mogel verjet svojim ušesom.
Sej pa ob vhodu na AC piše da je pod nadzorom, tko da je vedu da je sneman, sam pač ni vedu iz kje točno.Citat:
Uporabnik maxipin pravi:
Če boš ta posnetek poslal policajem in na 24kur (javno), te gre lahko tisti lastnik audi-ja zasebno tožit, ker moraš ti na javni površini ljudi opozoriti da snemaš. Tako kot na občinah tablice "video nadzor". Skratka, obstaja tudi kar nekaj členov v zakoniku tudi na to temo.
Citat:
Uporabnik Mare77 pravi:
Citat:
Uporabnik koliko pravi:
Prvi so bili policaji, ki so namerno vozili 60 km/h na 90 dovoljene drugi pa je bil boga boječi voznik, ki si ni upal prehiteti počasnete.
Imel si pač smolo, da so lovili normo...
Citat:
Uporabnik cat pravi:
Včeraj sem imel skorajšnje bližnje srečanje z idi.otom, ki se mu je neskončno mudilo in je bilo mojih 135 zanj žalitev. Moral je konkretno prip.izdit ker ga ob prehitevanju kamiona še ni bilo nikjer blizu
https://www.youtube.com/watch?v=wa7XqWVu40w&feature=youtu.be
Najprej se mi je zalimal na rit, menjal pas na centimetre, stopil bo bremzi in ko sem ga hotel obvoziti začel zapirati pas.
Če predam posnetek policiji bo kaj učinka ? Osebno dvomim...
edit : ne gre mi vstavit videa, pojma nimam zakaj
Odlična ideja.Citat:
Uporabnik motofrik pravi:
Stvar je enostavna -poklicati policijo. Da se ti zdi, da ti je kolo ruknil, ko je parkiral. Po uradni dolžnosti morajo priti. .....
Čakam sposobnega programerja, da se bodo še za policaje spomnili kaj takega toCitat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Patrulja je pa samo ena kajne?
Citat:
Uporabnik synthman pravi:
Čakam sposobnega programerja, da se bodo še za policaje spomnili kaj takega toCitat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Patrulja je pa samo ena kajne?
Ko bo satelitsko cestninjenje, bo to še bolj natančno.
Javnost ima pravico bit obveščena a ni tako?
En policaj mi je nekoč dal predlog za take pacijente. Vse štiri gume mu spustiš ravno toliko, da še lahko pelje 5kmh. V tem primeru, tudi če kliče policijo, menda nimajo kaj narediti, ker to ni poškodovanje tuje lastnine. Če sam gumo prebije, ker histerično oddivja, je to menda njegova lastna krivda. To mu narediš 5x in rečeš, naj mu upravnik v gume prdne, če mu je že dovolil tu parkirat. Za vedno bo mir.Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
Jebeš policijo, pa kazen. Za takšnega bi bilo najboljše zdravilo, da se en dan tja pripelje 50 kolesarjev, parkira kolesa in jih med seboj zaklene. Ko bi ves penast stopil iz avta, bi mu zapeli še Bicycle od Queenov in vse skupaj posneli ... po moje tip nikoli več ne bi pomislil, da bi se dotaknil kakšnega bicikla.