bedaki na cesti

zajbel

Pripravnik
17. dec 2008
859
1
18
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ti sploh razumeš kaj je zapovedano? Zapovedano je, da se moraš po končanem prehitevanju enega vozila, razen na smernem vozišču z dvema ali več prometnimi pasovi, čim prej vrniti na izhodiščni prometni pas. Pika!

Nisi mi še odgovoril, a lahko prehitiš avto s prikolico ali ne.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
ja ne smeš a ne, to je že kolona vozil
evil.gif

drugače pa se, kot je bilo že zapisano, kot kolona vozil štejejo 3 vozila ali več, in če prehitiš dva, ti nihče, torej ne policija, ne juris, nimajo kaj. kaj točno se je pa dogajalo pri tistem primeru, ko je uporabnik foruma dobil kazen ker je rehitel en osebni avto + policaje pa res nebi vedel v čem je trik, bi moral preveriti člene, po katerih so spisali kazen. nebi bilo prvič, da bi se ugotovilo, da tudi policaji zavajajo oz. si kaj po svoje tolmačijo.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
ja ne smeš a ne, to je že kolona vozil
evil.gif

drugače pa se, kot je bilo že zapisano, kot kolona vozil štejejo 3 vozila ali več, in če prehitiš dva, ti nihče, torej ne policija, ne juris, nimajo kaj. kaj točno se je pa dogajalo pri tistem primeru, ko je uporabvnik foruma dobil kazen ker je rehitel en osebni avto + policaje pa res nebi vedel v čem je trik, bi moral preveriti člene, po katerih so spisali kazen. nebi bilo prvič, da bi se ugotovilo, da tudi policaji zavajajo oz. si kaj po svoje tolmačijo.

Saj so mu jih morali napisati...naj jih napiše kateri so bili. Morda se pa lahko pritoži in mu ni treba plačati kazni.
smile-1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
In kje ti tu mene enačiš z voznikom Audija? Jaz ne se ne pribijam nikomur za rit, po prehitevanju nikoli ne zavijem pred prehitevanca in mu bremzam, itd. ...
Je pa seveda res, da če me kdo izsiljuje, se pa ne pustim.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Citat:
Uporabnik cat pravi:
Včeraj sem imel skorajšnje bližnje srečanje z idi.otom, ki se mu je neskončno mudilo in je bilo mojih 135 zanj žalitev. Moral je konkretno prip.izdit ker ga ob prehitevanju kamiona še ni bilo nikjer blizu

Najprej se mi je zalimal na rit, menjal pas na centimetre, stopil bo bremzi in ko sem ga hotel obvoziti začel zapirati pas.
Če predam posnetek policiji bo kaj učinka ? Osebno dvomim...

edit : ne gre mi vstavit videa, pojma nimam zakaj
Kaki i.diot... Še dobro, da imaš kamero. Obvezno predaj ta posnetek policiji, registerska je vidna, pa naj ukrepajo, kakorkoli že. Ker tovrstnih šerifov je na naših cestah itak preveč, se mi zdi, da vedno več...

edit:
ti bom jaz pomagal pri videu

Nazadnje urejeno:

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.513
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik cat pravi:
Včeraj sem imel skorajšnje bližnje srečanje z idi.otom, ki se mu je neskončno mudilo in je bilo mojih 135 zanj žalitev. Moral je konkretno prip.izdit ker ga ob prehitevanju kamiona še ni bilo nikjer blizu

https://www.youtube.com/watch?v=wa7XqWVu40w&feature=youtu.be

Najprej se mi je zalimal na rit, menjal pas na centimetre, stopil bo bremzi in ko sem ga hotel obvoziti začel zapirati pas.
Če predam posnetek policiji bo kaj učinka ? Osebno dvomim...

edit : ne gre mi vstavit videa, pojma nimam zakaj

Slikca s tablico
smile-1.gif

20120726-ecisu814dw5k6y4b5i4wsbfwy9.jpg

Nazadnje urejeno:

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.102
16.284
113
špeckahla
evil.gif

no sej drgač se pa strinjam, da je take paciente treba prevzgojit, ampak močno dvomim, da bo policija v tem (oz. takem) primeru sploh kako ukrepala..... sicer pa lahko apollo pove, kaj meni o posredovanju takšnih posnetkov policiji ter o morebitnem kaznovanju..čeprav je tu dokaj podobna štorija kot pri Zokiju in 200 na uro po AC, v "najboljšem" primeru lahko dobi kazen za objestno vožnjo in ogrožanje ostalih udležencev v prometu ampak v praksi pa močno dvomim, da se bo sploh kaj zgodilo.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.271
113
42
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
špeckahla
evil.gif

no sej drgač se pa strinjam, da je take paciente treba prevzgojit, ampak močno dvomim, da bo policija v tem (oz. takem) primeru sploh kako ukrepala..... sicer pa lahko apollo pove, kaj meni o posredovanju takšnih posnetkov policiji ter o morebitnem kaznovanju..čeprav je tu dokaj podobna štorija kot pri Zokiju in 200 na uro po AC, v "najboljšem" primeru lahko dobi kazen za objestno vožnjo in ogrožanje ostalih udležencev v prometu ampak v praksi pa močno dvomim, da se bo sploh kaj zgodilo.

Jah tuki ni važna hitrost, ki jo pač moraš dokazat. Tukaj se pa lepo vidi zakaj je [cenzura]. Pol na koncu je hotr kr v Cat zavit.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Posnetek bi bilo pametno javno pokazat ala 24kur,.... Potem pošljem pa še jaz skupek posnetkov, kako se skrivajo po grmovju, kjer nima ama nobene veze in skrbijo za našo varnost. Ups, proračun.
uf-1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Folk dejansko zavestno tvega nesreco pri precej veliki hitrosti, samo da lahko pokaze, kaksen "jack" je
bonk.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
čim več pošiljati narod, škoduje nič...špeckahla gor ali dol....avto in kreteni v avtih so morilsko orožje = isto kot če bi vam nekdo magal s pištolo pred glavo....tu se ni za hecat.

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Tale je res samo za poslat na policijo.
Sem imel pred več kot letom dni podoben primer, vendar brez video posnetka. Lepo sem poklical policijo, sta prišla dva policista, sem razložil situacijo kaj je tip delal po cesti (enako pobremzal in zapeljal vame), mi je samo eden od dvojice rekel, da ga bodo dobili in mu bo on osebno razložil kako se vozi po cesti pa kaj ima za mahat okol.
evil.gif

Jaz skoraj nisem mogel verjet svojim ušesom.
grin1.gif

Moongoose

Pripravnik
12. apr 2008
718
1
16
41
Citat:
Uporabnik alcyx pravi:
<iframe width="420" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/1xZGHmUVwZY" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

No oni v audije je res posebnež, tu pa vidimo kako je če se dva bedaka srečata v ovinku
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
če bi meu kako staro kripo bi z veseljem ne stopu na premzo pa da ga mal kušnem, sam kaj k maš več problemu k veselja potem
wink-1.gif

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
če bi meu kako staro kripo bi z veseljem ne stopu na premzo pa da ga mal kušnem, sam kaj k maš več problemu k veselja potem
wink-1.gif

Lado Nivo za take primere pa je
smile-1.gif

Ausc

Pripravnik
10. sep 2011
584
1
16
Samo kaj ko bi bil itak kriv ti, ce bi ga nabasal od zadaj.. Oz ce ne bi imel posneto, bi bil kriv ti, vprasanje kaj bi bilo ce bi jim pokazal posnetek?