Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
dej dej, se lepo vidi da ga je voznik rdečega avta videl v ogledalu in je prej pospešil Sicer jih je pa prehitel...
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
dej dej, se lepo vidi da ga je voznik rdečega avta videl v ogledalu in je prej pospešil Sicer jih je pa prehitel...
Ne goba nimaš pojma, tole je solkanska obvoznica (domnevam) in če bi dal bivšilas cel posnetek bi se videlo da je ravkar pripeljal iz tunela kjer je omejitev mislim da 60, potem naprej pa preneha kjer sledi dolga ravnina in večina folka stopi na gas.
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Ne vem zakaj bi moral voziti 60km/h kjer je omejitev 90km/h če se nek zarjaveli BMW 316i loti prehitevat za mano vozečega.
Nikjer v zakonu ne piše, da se moraš premaknit na prehitevalnega... Pač ostaneš na voznem pasu s svojo nespremenjeno hitrostjo, če pa nekdo ni sposoben pospeševanja in vključevanja na AC, pa ni za na AC in je to njegov problem, ne tvoj..Citat:
Uporabnik panoramic pravi:
ksz
Ko je beseda ravno o pospeševanju in prehitevanju.
Peljem po AC med 120 in 130 ter vidim, da se bo nekdo vključil. Grem na prehitevalnega, ki je prazen, da mu omogočim lažjo vključitev in ko se hočem vrniti nazaj na voznega, vidim, da je kratkotični na polno pospešil in me namerava prehiteti po voznem (po desni). Zadnje čase vedno pogosteje to opažam in ponavadi so kakšni Audi ali BMW fahrerji. Ki sem jim fajn zdi "u, glej, kako sem ga zyebal".
Podobno dela folk kamionistom. Se kamion umakne na prehitevalnega, sploh če se vključuje več avtov, in potem ga dr*ajo v glavo, ko ga čisto počasi "prehitevajo" po desni, da se ne more vrniti nazaj na voznega.