bedaki na cesti

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ne, peljem se mimo.
Malo manj halucinogenih ekstraktov, pa bo večina tistih ''virtualnih'' vozil na desnem pasu izginila...
grin1.gif

juris

Fizikalc
12. sep 2008
1.635
0
36
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Citat:
Uporabnik juris pravi:
Ne, peljem se mimo.
Malo manj halucinogenih ekstraktov, pa bo večina tistih ''virtualnih'' vozil na desnem pasu izginila...
grin1.gif

Star čebelji pregovor pravi: "Realnost je iluzija, povzročena s hudim pomanjkanjem alkohola."

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.510
780
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Naceloma je prehitevalni pas samo pri cesti, ki je kategorizirana kot avtocesta ...

1. avtocesta je javna cesta, namenjena prometu motornih vozil, ki je označena s predpisanim prometnim znakom, ima dve fizično ločeni smerni voziči z najmanj dvema prometnima pasovoma in odstavnim pasom, od katerih je skrajni levi pas praviloma namenjen prehitevanju, ima križanja z drugimi prometnicami izvedena v različnih nivojih, je zavarovana proti prehajanju divjadi in na katero oziroma s katere je možna vključitev oziroma izključitev le po ....

Sem pa nasel tukaj >> http://goo.gl/hJ2Th , da je ta odsek hitra cesta s po enim voznim, prehitevalnim in odstavnim pasom ...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kakšne bedne izgovore imate za take pacijente.
bonk.gif

Kaj sem jaz vse prebral na svoj račun. Se se navadiš
grin1.gif

Sicer pa jaz začnem slalomirat zadaj, enemu potegne prej, enemu kasneje, če maš pa BMW se pa nič ne zgodi. Zadnjič sem se peljal s kolegom, kateri ima BMW in sem videl vsa ogledala v njem, ravno tako je šel njegov BMW na vozni pas. Ali je to odvisno od starosti avta in višino cenovnega razreda?
aplauz.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.191
9.823
113
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Kakšne bedne izgovore imate za take pacijente.
bonk.gif

Kaj sem jaz vse prebral na svoj račun. Se se navadiš
grin1.gif

Sicer pa jaz začnem slalomirat zadaj, enemu potegne prej, enemu kasneje, če maš pa BMW se pa nič ne zgodi. Zadnjič sem se peljal s kolegom, kateri ima BMW in sem videl vsa ogledala v njem, ravno tako je šel njegov BMW na vozni pas. Ali je to odvisno od starosti avta in višino cenovnega razreda?
aplauz.gif
To je bil pokvarjen...
evil.gif

dijo_porko

mona
6. sep 2007
2.134
70
48
123
Jaz pa ugotavljam, da sanjaču na prehitevalnem pasu potegne, da je čas, da se umakne, ko grem na desni pas. Gre na voznega, jaz pa nazaj na prehitevalnega in mimo njega.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Sad
hysterical-1.gif

Porko dijo, sam enim prov ne potegne. Evo, eden izmed mnogih. Pa začuda ni BMW.
tongue-1.gif

Sam še ena provida bi se rabila zadaj, da bi spet delala za varnost in meni pisala kazen, ne vzroku.
crazy1.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Če to delaš (iz videa) v Ameriki, te policaj ustavi in opozori, da menjuješ pasove po nepotrebnem.
Samo tam so druga pravila.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
A ne vidiš, da je spredaj še cel kup avtov in kamionov za prehitet, zakaj bi se možak ukvarjal s tako kompleksnim manevrom, kot je menjava voznega pasu, poleg tega je pa še tebe, norca, umiril.
grims-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Opel Insignia Tourer
LJ - JU -319

Upam da se enkrat sam zaletiš in se izločiš iz prometa. Hvala.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.095
1.271
113
42
Ja tam ni nobenga sabo vzel. Ta [cenzura] bi pa danes lahko saj 10 folka sabo vzel. Pa to da jokam za kolegom še ne pomeni da ne obtožujem motoristov. Nikoli nisem maral motorjev...Pa tudi nisem napisal naj umre.

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Opel Insignia Tourer
LJ - JU -319

Upam da se enkrat sam zaletiš in se izločiš iz prometa. Hvala.
Se si to res meni pisal, ti predlagam da udreš brigu na veselje in še enkrat prebereš z malo smisla za sarkazem in cinizem.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.318
7.341
113
Citat:
Uporabnik stein pravi:
Če to delaš (iz videa) v Ameriki, te policaj ustavi in opozori, da menjuješ pasove po nepotrebnem.
Samo tam so druga pravila.
Ja tam je dovoljeno prehitevanje po desni torej je pocetje iz videa nepotrebno.