bedaki na cesti

Hanzi

Guru
27. jul 2007
50.789
8.652
113
pri taščici
Pri nas je pred leti podobno nekdo "parkiral" v kombi.
Sicer pa vceraj tudi motorist na tleh v kriziscu v Šentjakobu.
Vzroka ne poznam.
Pri zgornji nesreci se tudi meni zdi čudno, da tipa ni raztrgalo....ker vemo kako te trga ko srečaš kolicek ograje...

Robert

Guru
21. jul 2007
2.743
574
113
Tolmin
Ugibam, da to samo tako zgleda, kot da je v enem kosu. Najbrž ni...potrgani organi, odprti zlomi...ampak kombinacija dvojnega ledra (kombinezon + koža) vseeno nekako drži skupaj.
23 let nazaj sem naletel na podobno nesrečo le da je bil kriv avto in hitrost precej manjša.
Verjemite, da kombinezon lepo zadrži organe v vreči - čelada pa se je raztreščila skupaj z delom glave :rolleyes:
Ni druge kot pokriti pred radovedneži - še mlajši policist je zlezel skupaj, ko je na vsak način hotel videti "ostanke".

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.768
-1.495
63
To so napisali Rusi/Ukrajinci. Da so jo rezali iz avta z zlomljeno hrbtenico in je umrla na intenzivni.
Glede na to da je to v okupiranem Luhansku. Bom njim prej verjel saj je tudi več različnih virov...
Nikjer ni omenjeno, da je še kdo drug umrl. Ne vem komu zdaj verjet, rusu, ukrajincu, slovencu ali groku?

AndrejD

Guru
20. jul 2007
8.097
1.674
113
Nikjer ni omenjeno, da je še kdo drug umrl. Ne vem komu zdaj verjet, rusu, ukrajincu, slovencu ali groku?

Iz tvojega vira:

As a result of the accident, two people were hospitalized, and the motorcyclist died at the scene.

Voznik 10 pa je zavrnil zdravniško pomoč.

Ytbnd

Guru
2. mar 2010
18.566
6.816
113
Ta posnetek bi morali predvajati vsem kandidatom za A kategorijo, skupaj s slikami posledic. Škoda povsem nepotrebne smrti v ladi.
Tole bi morali vsako pomlad vrteti na TV:

Angleži imajo izraz: smidsy
Sorry Mate, I Didn't See You

Za nove in stare riderje:
nekaj takega že obstaja
samo posnetki

analize

Poleg tega bi jaz dal vsakega novopečenega B voznika za 1 leto na 125 cc moped.

aljoman

Majstr
16. dec 2013
3.768
-1.495
63
Normalno je da ponoči voziš 200kmh+, ne ustaviš na rdečih in prehitevaš po pasu, ki je namenjen zavijanju levo.
To da je spregledal avto, ki je imel vključen smernik za zavijanje levo in je stal pri rdeči luči, je nepomembno.