Bolj ga slišiš kot vidiš na posnetku.Lep prikaz zmogljivosti motorja... Mene zadnje dni tudi matra, da bi jih šel enemu s quadom malo napet. Ko se pelje mimo je isto, kot če bi reaktivec letel na 10 metrov mimo. Kako to pride čez tehničnega?
Posledice:
Jaz sem s Frontero tko zaglavil (v frišnem snegu nasedel na pomrznjenem grebenu med kolesnicami)...pod Stolom...kobariškim. So me pobje z Defenderjem cufnili ven...Spada v to temo: Po razburljivi vožnji pod planino Razor sta Italijana nasedla na snegu
In ker vključuje BMWja s superiorno 50:50 razdelitvijo mase in zadnjim pogonom ki ga nič ne ustavi pazite malo jutri, bo precej takih bedakov z istimi tipi vozil oviralo promet po državi ker nas bo presenetil sneg.
Ja, ne vem če res. Folk bi šel v križišče pogledati bajkerja, če bi tam ležal. Meni se zdi, da je tisto en del motorja...To je AI. Na original posnetku se vidi motorista kako leti nad avto in naprej čez križišče.
To je AI. Na original posnetku se vidi motorista kako leti nad avto in naprej čez križišče.
Huh.... not ai torej.
Ugibam, da to samo tako zgleda, kot da je v enem kosu. Najbrž ni...potrgani organi, odprti zlomi...ampak kombinacija dvojnega ledra (kombinezon + koža) vseeno nekako drži skupaj.OK. Potem je odletelo nekaj drugega. Čudno mi je bilo, da bi se tako zaglavil in pri taki hitrosti ostal v enem kosu.