No ok, tu mamo M-a in RS-a ki sta nek drug svet, mislim da ni nobeden od njiju, niti AMG ne. Ostalo so v glavnem vozi, ki jih voziš ker so praktični, ne pa wauuu.Zakaj pa bi sploh bolelo, če (se) vozi družinskega karavana? Ok, razumem bolj grenek priokus v primeru nekega (pod)povprečnega family wagna ampak na trgu so tudi takšni družinski karavani, ki lahko v več situacijah lepo pošolajo marsikatere wannabe športne pa tudi dejanske športne avtomobile.
Npr.:
![]()
![]()
Za te be ni treba hodit prav dalečponavadi pa jem budalam skupno, da imajo personalizirano tablico. pa ne mislim tisti od velikih podjetij.
Tako da že na daleč vidiš, da so težave.
Ja, ampak on vozi truga mobil, kvecjemu bi mu ga zavidal kak mrtvaski servis.Zakaj pa bi sploh bolelo, če (se) vozi družinskega karavana? Ok, razumem bolj grenek priokus v primeru nekega (pod)povprečnega family wagna ampak na trgu so tudi takšni družinski karavani, ki lahko v več situacijah lepo pošolajo marsikatere wannabe športne pa tudi dejanske športne avtomobile.
Npr.:
![]()
![]()
mah niti ne, sicer se pogleduje drugam, a vozi ga 95% ženka, jaz v soboto zvečer ventile prepiham, pa kakega mulca šolam. Je dovolj.
pol pa mi nakazi mal , ce sem bogi. od posvečenih vse vzamem.Ne ni. V bistvu si bogi, lej s kakimi se moras ven metat? Eh...
Hitri karavani so najboljša stvar na svetuNo ok, tu mamo M-a in RS-a ki sta nek drug svet, mislim da ni nobeden od njiju, niti AMG ne. Ostalo so v glavnem vozi, ki jih voziš ker so praktični, ne pa wauuu.
Za wauu imaš kabrija ali kakega hothatcha, ki malo zaprdi![]()
sure, vcasih pa kerga trignem, tako kot tu na alterju s kakšno prigodo, in se jih 5 vname, do konca in naprej. Pa potem moralizirajo in pametujejo. Zabavno.Seveda. Na cest bod normalen, pa bo cist ok.
Tole o božanju zračnega upora mi ni najbolj jasno... A je padel v tilt zaradi tvojega auspuha? Kot Mevrik?Jaz sem na AC enega energika dobil na rito (dobesedno na odbijaču), ko sem na prehitevalnem čakal, da tovornjak odpravi svoje prehitevanje in se vrne na desni pas...in mi je bilo jasno, da bi se rad ritopik naprej limal v zavetrju in 'dirkal' z mano, zato sem, ko se je umaknil tovornjak, ga zahodil, se sunkovito umaknil na desno (da ga je pobožal zračni upor) in se mu odpeljal.
Kr' neki v glavnem (pa vidi in ve, da imaš 100 konjev več pod pokrovom od njega a bi on kr nekaj).
Se bolje je ko misli da ima večJaz sem na AC enega energika dobil na rito (dobesedno na odbijaču), ko sem na prehitevalnem čakal, da tovornjak odpravi svoje prehitevanje in se vrne na desni pas...in mi je bilo jasno, da bi se rad ritopik naprej limal v zavetrju in 'dirkal' z mano, zato sem, ko se je umaknil tovornjak, ga zahodil, se sunkovito umaknil na desno (da ga je pobožal zračni upor) in se mu odpeljal.
Kr' neki v glavnem (pa vidi in ve, da imaš 100 konjev več pod pokrovom od njega a bi on kr nekaj).