bedaki na cesti

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Hja, kaj ti naj napišem... Welcome to Slovenia.
pozdrav.gif

stein

Fizikalc
16. sep 2007
19.575
1
36
Citat:
Uporabnik disc pravi:
Učeri sem se tresu kot sovoznik v avtu, ko se je punca vključevala na AC z 50km/h in potem vsa začudena, zakaj se ji je avto čist na rit prpopal??
Najhuje je, da to počne tudi, ko ji razložiš, kako in zakaj je to narobe, in kako se pravilno dela....

synthman

Fizikalc
22. avg 2007
7.226
0
36
Kaj je ceneje?
na pol podret 15 cestninskih hišic (tovorne ostanejo) in odstranit betonske bloke, ali zgradit 100 stanovanjskih hiš in jih opremiti?

ozze

Majstr
24. jul 2009
2.141
316
83
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
morm pohvalt CE in MB fahrerje v petek zvečer na AC Domžale - CE. Prvo so mogli it 3je šleparji prehitevat enga počasneleža z MB tablco, ker se mu pač ni dal mal hitrej kokr 90 pelat na AC, seveda se je naredila lepa kolona zaradi tega. .Čez par kilometru gre CE fahrer prehitevat šleparja, ga prehiti s tako hitrostjo da lih komi mim prileze, tik pred šleparjam zavije pred njega in pohod na bremzo, šlepar valda na hupo napouno in mu nardi dan (beri blenda da se dan dela), model ne jebe sistema in zato ga more it šlepar prehitevat!!!! Ku sm že mislu da je konc za tist večer se je pa še en MBjevc spravu kampirat na prehitevalnem pasu.... Iskrene čestitke vsem trem srečnežem...
Sedaj pa pričakuj tu na alterju kak se bo nekdo pohvalil, da je naredil rekord v vožnji s tempomatom.

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Smrkc pravi:
morm pohvalt CE in MB fahrerje v petek zvečer na AC Domžale - CE. Prvo so mogli it 3je šleparji prehitevat enga počasneleža z MB tablco, ker se mu pač ni dal mal hitrej kokr 90 pelat na AC, seveda se je naredila lepa kolona zaradi tega. .Čez par kilometru gre CE fahrer prehitevat šleparja, ga prehiti s tako hitrostjo da lih komi mim prileze, tik pred šleparjam zavije pred njega in pohod na bremzo, šlepar valda na hupo napouno in mu nardi dan (beri blenda da se dan dela), model ne jebe sistema in zato ga more it šlepar prehitevat!!!! Ku sm že mislu da je konc za tist večer se je pa še en MBjevc spravu kampirat na prehitevalnem pasu.... Iskrene čestitke vsem trem srečnežem...

Za zjokat. In potem poka zarad neprilagojenen hitrosti. Pa dijo porko. Poglej kaj se vse bere samo v tej temi, ko nima hitrost, pa naj bo prilagojena, neprilagojena, al pa samo napol prilagojena, nobene veze. Sami bedaki na kupu.

Tudi sam srečal enega, dva dni nazaj. Ko je opazil, da hočem prehiteti sem imel sranje z njim. Videl, da je brezveze in smo ga zakruzali 60. Ni panike. Očitno še eden, ko je dal vse za avto in ne preboli, če ga kdo prehiti, kateri ma še za bencin. Na dooooooolgi ravnini se odločim, da naredim zahrbtno. Se pa tut tale [censored] odloč prehtevat spredaj vozečega. Jaz že prehitim, grem na svoj pas un še kar čara na sosednjem pasu in avto nasproti.
crazy1.gif
Sej to, da bi lahko naredil svetovno sranje, pustmo stat.

Pa da se razumemo, že n-tič. Jaz odobravam kruzanje 60. Ob prvi priliki prehitim in grem svoj tempo dalje. Ne odobravam pa, da ko spredaj vozeči vidi, da ga hočem prehitet, začne sporščat svoje ne vem kaj z orožjem, ki ga ima v rokah.
10.gif
Prleti lokalec za mano, prvo ravnino smerokaz in gre lokalec svojim dogodivščinam naproti. Ne vidim tudi enega razloga ne, da bi ga jebal po tistih vaških cestah. Pa zakaj to eni delajo? V čem je finta? Koliko bi jaz rad odgovor na to vprašanje ene osebe, ki to naredi.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
Imamo nekaj izrazov v Sloveniji, ki so hkrati tipični za povprečnega Janeza. Da jih nekaj naštejem:
egoizem, faušija, škodoželjnost

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
Nazadnje urejeno:

neo32

Pripravnik
23. okt 2010
635
0
16

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
danes zjutraj mi je v rondoju hladnokrvno vzela prednost ena fukjena ženska, z otrokom na zadnjih sedežih, otrok nepripasan, za sedež verjetno prevelik
confused-1.gif
ABS je naredo svoje, če bi jo nabil v bok bi tisto korejsko jajčko razčesnilo na pol, otroka bi mel jaz na vesti

da me je danes prvič zamikalo in če se mi nebi mudilo v službo bi se peljal za njo in ji na prvem križišču stisno focn gamad tumasta, sterilizirat bi blo treba neumne ljudi
10.gif

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
HITRA SODIŠČA uvest in HITREJŠE POSTOPKE. ter takojšen odvzem avta pa direkt na odpad na speštanje.

Kam PELJE TA DRŽAVA?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
Pa saj sem danes videl, kako delajo. Brez luči je vozil avtošola.....pa sej ni čudno nič.
Ko sem jaz delal, so bile to osnove itd....

ribicija

Guru
4. sep 2007
2.403
1.413
113
Točno. Pa več policije na cesto poslat, ker jih praktično ni. Se vidi, da imajo slabe plače, pa za določen čas službo.....

tomi

Guru
1. sep 2007
18.697
9.913
113
40
MB
so, samo ne tam ko bi blo treba, za en teden mi dajo provido v avto pa smo 10 % dolga slovenije pokrili, ker kaj pa eni delajo na cesti
uf-1.gif

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
danes zjutraj mi je v rondoju hladnokrvno vzela prednost ena fukjena ženska, z otrokom na zadnjih sedežih, otrok nepripasan, za sedež verjetno prevelik
confused-1.gif
ABS je naredo svoje, če bi jo nabil v bok bi tisto korejsko jajčko razčesnilo na pol, otroka bi mel jaz na vesti

da me je danes prvič zamikalo in če se mi nebi mudilo v službo bi se peljal za njo in ji na prvem križišču stisno focn gamad tumasta, sterilizirat bi blo treba neumne ljudi
10.gif
Da si toliko podrobnosti opazil med tem, ko je šlo za situacijo, kjer se odloča o življenju in smrti, se mi zdi nemogoče... ali bi opazil tudi znamko otroškega sedeža in barve vezalk otroka ali pa si malo napihnil vse skupaj in ni bilo tako hudo, ker si zraven lahko opazoval dogajanje v drugem avtu...

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik XXXL pravi:
Da si toliko podrobnosti opazil med tem, ko je šlo za situacijo, kjer se odloča o življenju in smrti, se mi zdi nemogoče... ali bi opazil tudi znamko otroškega sedeža in barve vezalk otroka ali pa si malo napihnil vse skupaj in ni bilo tako hudo, ker si zraven lahko opazoval dogajanje v drugem avtu...

V tem primeru se strinjam z XXXL in to najbrž drži 100%, da je malo napihnjeno. Tomi, zanimivo je, ko se ti neka situacija zgodi, misliš, da je šlo za milimetre in ne vem še kaj. Ko pogledaš video, pa sploh ne zgleda tako kruto, kot se ti je zdela situacija v živo, ko si jo reševal
wink-1.gif

V tem primeru obstaja lepa zgodbica. Včasih me je kdo vprašal, koliko leti skozi določeni ovinek in se je pohvalil, da je letelo XYZ. Jaz sem hladnokrvno odgovoril, da očitno ni bilo sile, če si uspel še na števec gledat. Bum, surla do tal, obrat 180 stopinj in via.
grin1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Evo tukaj dokaze, kako gnilo državo imamo.

http://www.radiokrka.com/poglej_clanek.asp?ID_clanka=163244

"Policisti so po Črnomlju lovil in ujeli 21-letnika, ki je bil že več kot 30-krat ovaden zaradi kaznivih dejanj in prekrškov z elementi nasilja, 85-krat zaradi prometnih prekrškov in 4-krat zaradi prometnih nesreč. Napadel je tudi policista. Še vedno ima veljavno vozniško dovoljenje."

Gor v Mariboru pa jebejo državljane za 15km/h, ko nima veze z ničemer. Bravo, res.
aplauz.gif
To je bistvo tistega topica in delo prometne policije.