FaušijoKaj dela tolk drag avto v tako revni deželi?
izposojenKaj dela tolk drag avto v tako revni deželi?
mogoc je asistent na ijsizposojen
70 pri dovoljenih 90, pa se čudiš zvočnim opozorilom?Meni se res ni zdelo vredno pospeševati na 100 med Muto in Vuzenico. Ubogi reveži, ki ostanejo ujeti za nekom ki pelje 70 tistih 500 metrov. Se mi prav smilijo, ker jim živci popustijo takoj, ko nekdo pred njimi ne vozi tako kot bi oni želeli.
Pa sicer ne vozim počasi, ampak tam se mi pa res ni dalo na 100 naganjati.
Je pa precej očitno, da ego raste z vozilom.
Pomoje puscavski pesek v navezi z dezjem. Tudi sam sem driftal po Lj pri subsoničnih hitrostih...Na isti način je danes na Jeprci en dol zapeljal. Nisem ziher, Corsa?
Kaj dela tolk drag avto v tako revni deželi?
Lepo sem napisal, da se pač za tistih 500 metrov nisem zaganjal na 100 in potem spet zaviral,(ker je malo naprej spet omejitev 60 in križišče). Črta je črtkana ampak, če je lastniku avta zrastel premajhen pač mora kompenzirati z velikostjo in kretenskim obnašanjem na cesti medtem, ko bi lahko brez težav prehitel, ne rabi se lepiti na odbijač in trobiti. Komur se to zdi normalno naj pač obišče najbližjega psihiatra.70 pri dovoljenih 90, pa se čudiš zvočnim opozorilom?
Mogoce, ka pa ves..mogoc je asistent na ijs
Verjetno ima krizo identitete. https://en.wikipedia.org/wiki/Lamborghini_TrattoriKaj dela tolk drag avto v tako revni deželi?
Rekel bi, da si poskušal držati tempo pred sabo vozečega, da ji lahko v živo raportiraš.Oškodovanec naj pokliče 112.
No pa smo klical. Me je policistka vprašala, kaj sem pa jaz delal.
Sem rekel jaz nič, In je bilo vsega konec!