Citat:
Uporabnik juris pravi:
Torej to, da nimaš mnenja, oziroma ga ne upaš povedati in da si član SDS ?!
P.S.
Nič hudega, saj to ni kaznivo dejanje, ampak lepo pa tudi ni.
Pa ne moreš verjet, no...
Aja, mimogrede, kako ti je uspelo skombinirat ta topic in pa SDS? In kot piko na i naredit še neke zaključke?
Pa da grem na ontopic...
Bedakov na cesti je itak preveč. Sem jih samo danes na poti srečal ogromno. In najbolj hecno oz. žalostno je to, da sem jih največ videl na AC odseku med Mursko Soboto in pesniškim rondojem ter na MB obvoznici od pesniškega rondoja proti Mariboru. Veliko več jih je bilo na tem odseku kot pa med Budimpešto in Mursko S..
Od kamperjev na prehitevalnem pasu do meglenkarjev sredi jasne noči, obsijane s polno luno in zvezdami. Žmigavci so marsikomu španska vas, zmagovalec je pa en čičo, sposran, zalepljen na volan, ki je "divjal" po obvoznici proti Mariboru (od pesniškega rondoja) s 50km/h po števcu (realno še nekaj manj). Sem se zanalašč nekaj časa peljal za njim, iz firbca... Pa dvomim, da je sploh imel vinjeto.
Če bi imel kamero, kot jo ima eXhair, bi bilo samo danes materiala za po moji oceni blizu ene ure. In to večinoma iz omenjenih odsekov od cca. skupno 800 km poti...
Jaz sem se že nekako sprijaznil s tem, da pač tako je na naših cestah in da se nima smisla sekirat...
Pa da me kdo ne napade po nepotrebnem, tudi jaz naredim kak prekršek, nisem angel; ampak oslarij pa ne delam, drugih ne ogrožam, nisem sposran na cesti, de divjam ipd. Dinamičen varen način vožnje, to je to...