Bavčar in Šrot kriva!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
92 pa SNS..mlad pa neumen, čeprav kasneje ni nič bolje
rolleyes-1.gif

Vseeno bolje kot LDS, katera edina ni imela v nazivu slovenska.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Predvsem pa odličen Demosov zakon o denacionalizaciji in njegovim vračanjem v naravi, ki nas je že takrat spravil na kolena, pa to vidimo šele sedaj.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.061
6.254
113
blizu močvirne prestolnice
Citat:
Uporabnik bizi pravi:
Predvsem pa odličen Demosov zakon o denacionalizaciji in njegovim vračanjem v naravi, ki nas je že takrat spravil na kolena, pa to vidimo šele sedaj.

To kar ste pokradli se je moralo vrniti, edino pravično!

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo ni se vrnilo tistim, katerim se je ukradlo v preteklosti = ljudem. No ja, nekako se je vrnilo kot družbena lastnina, samo upravljali so slabo, a še vedno boljše kot danes tajkuni z državno lastnino.

I

Izbrisan uporabnik #488

Ti moraš biti zelo tiho pri teh zadeva, ko so tvoji naredili rekord... zelo tiho.

8888

8. jul 2010
34.061
6.254
113
Ma kakšen rekord, ne laži in ne zavajaj, tvoji levičarji so naredili vsaj za 95% škode, moji kvečjem za kakšen odstotek, no ja sicer pa niso moji, temveč tvoji Štajerci!

I

Izbrisan uporabnik #488

Kdaj bodo sodili Štuhcu, Stresu, Krambergerju, Krašovcu itd.?

8888

8. jul 2010
34.061
6.254
113
Snecer ne mori teme, tudi direktorji bank in politiki kateri so imeli čez pufe bi morali iti v arest, aja, potem bi 3/4 LDSovcev šlo v arest, sicer so sedaj šle podgane v PS, Zares, SD.. ampak se jih bo vseeno dobilo!

Fastly

Pripravnik
5. sep 2007
204
0
16
Citat:
Uporabnik Drifter pravi:
pesek v oči, noben od nju ne bo preživel meseca v zaporu..zgolj pravljice za neumo rajo..

Tudi moje mnenje je popolnoma enako. Ne bo videl tudi dneva ne. V novicah bomo pa prebrali vse neumnosti in neumna raja bo ploskala in vsi veseli. Končno se je zgodila pravica, tajkuni pa lepo na peščenih plažah. Zahojeni smo v 3pm.

bizi

Guru
21. nov 2007
27.271
-2.011
113
Kočevska
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Citat:
Uporabnik bizi pravi:

To kar ste pokradli se je moralo vrniti, edino pravično!

Tudi če zaradi tega propade država. Bravo!
stupid-1.gif
Od nas neprimerno bogatejši Nemci so v bivši DDR vračali samo do milijon DEM. Vračanja v naravi niso sprejeli v nobeni državi bivšega vzhodnega bloka, samo mi tepci. Vračali fevdalcem, cerkvi, milijarde. Še odškodnine za izgubljeni dobiček smo plačevali. To je všeč samo prejemnikom, ki so denar pobasali, v glavnem pa niti niso v Sloveniji in cerkvenim podganam, kot si ti!

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.812
389
83
Vipavska dolina
Če ne v NSi pa SDS, sej kakšne pretirane razlike ni.
smile-1.gif

Najbolj mi je pa bilo zanimivo, dokler je bil v LDS je bil "nesposoben" in so ga "jagali", ko je pa prestopil je pa takoj (ponovno) "spregledal" in bil nazaj "najboljši za prejšnjo službo"...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
hysterical-1.gif
no ja , vsaj enkrat si me nasmejal. Veš da so levi direktorji bank dajali kredite na lepe oči?
Me veseli.

Kaj naj bi jaz imel z levimi direktorji bank?

Vse zapret. Banda. boli mene k.... a se ma za levga al desnga.