Jst imam jimmy jv53, z geekbuying z 2 baterijam. Prisel v cca 1 tednu. Najprej sem narocil se mocnejsega z banggood, pa ni nikol prisel. So po 60 dneh vrnli denar... na netu se najdejo kode za popust iz eu skladisca.
2 bateriji sta kar obvezni, ker se rado zgodi, da ti vmes zmanjka, ena pa se polni 4h...
Turbo mode je res za cca 10min al neki tazga... navaden mode pa kr dolgo traja. Za trda tla in vsakodnevno sesanje je navaden mode ok. Imam 2 dolgodlaka psa in zenska ima dolge lase, pa ni nobenih tezav. Dlake se edino navijejo okol kolesckov in filca, ki drgne po tleh. Kolescke razdrem 1x na mesec.
Super zadeva, lahek, okreten, koncno ne zgubljam zivcev po stopnicah, ne smrdi po pasji dlaki, kar je pri sesalcu na vrecke vedno... Nikakor ne obzalujem nakupa, se enkrat bi se isto odlocil. Pogresam neko srednjo moc sesanja, ter neko drzalo za kak nastavek na sesalcu. Odkar ga imam, se nisem zalaufal starega na vrecke. Nimam preprog. Izpraznim ga vedno takoj, ko posesam cel stuk ali celo bajto. Ne verjetno kolk se nabere...
V trgovini sem probal par dysonov kak vlek imajo, moj kitajc ima vsaj tako dobrega oz bi upal trdit, da se boljsega.