Baterija

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.330
24
38
Ljubljana
Fantje živjo.

A mi zna kdo svetovati kje bi lahko dobil baterijo za tablico Asus Transformer Pad Infinity TF700? Najraje pri nas. Sicer sem nekaj guglal a brez nekega uspeha.
Če ne bo šlo drugače bom naročil z ebaya, ampak vseeno vprašam. Več glav več ve :)

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.404
571
113
Fantje živjo.

A mi zna kdo svetovati kje bi lahko dobil baterijo za tablico Asus Transformer Pad Infinity TF700? Najraje pri nas. Sicer sem nekaj guglal a brez nekega uspeha.
Če ne bo šlo drugače bom naročil z ebaya, ampak vseeno vprašam. Več glav več ve :)
woow, to ti še dela? Mislim, da sem imel enako, pa se spomnem, da še ko je bila skoraj nova sem skos moral nekaj cash brisat pa restartat. Po dnevu uporabe je postala extra počasan, pa na papirju ni bila slaba. Baje se je dalo notranjo spominsko kartico zamenjat, pa je potem bilo bolje. Jaz sem jo prej prodal.

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.330
24
38
Ljubljana
Ma je del ene naprave (mašine), na njej lavfa software, ki jo poganja. Na papirju je bila za tiste čase kar OK tablica (recimo kot danes v nekem rangu 500-600eur).
Funfact - kot rezervni del te mašine je pricelist (nabavna) 2500eur o_O

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.404
571
113
Wooow. Pa jih dejansko še imajo na zalogi :)? Za tak denar verjetno ja:))
Jaz sem takrat vzel kao namest prenosnika...

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.330
24
38
Ljubljana
Ja, še imajo na zalogi. Samo ne vem kako rešujejo baterijo. A nekdo to v skladisšu vsake kvatre prklop mal na štrom al kako..po vsem tem času je vsaka baterija dead.