Daj ne pametuj z varcevanjem za stanovanje. Najbolje da zivim do penzije pri mamici in si potem kupim stanovanje.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Daj ne pametuj z varcevanjem za stanovanje. Najbolje da zivim do penzije pri mamici in si potem kupim stanovanje.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ok kako bi pa ti varceval recimo 20 let? Imel doma gotovino? Kupoval zlato? Delnice? Me res zanima.
Sem tako, pa se kaj si pozabil nasteti.Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Ok kako bi pa ti varceval recimo 20 let? Imel doma gotovino? Kupoval zlato? Delnice? Me res zanima.
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Ne gre vedno za špekulacije, ampak vzameš kar banke ponujajo. Preden je šel CHF v PM se kredita s fiksno sploh ni dalo dobit. Še pred tremi leti recimo so te v banki če si omenil fiksno OM gledali kot bi jih vprašal če prodajajo šraufe.
Ko (ni vprašanje ali bo šel gor, ampak kdaj bo šel) bo šel euribor gor bodo seveda spet najbolj glasni privoščljivci "prav vam je, kaj ste pa špekulirali". Resnica je pa tako kot pri švicarjih pač mal drugačna.
Ja, zna biti ugodneje, zna biti pa tudi manj ugodno. Najbolj točen odgovor boš dobil pri Dannyju.
Citat:
Uporabnik Valhalla pravi:
Nisem Danny, ampak letos ali naslednje leto bo Euribor sigurno na procentu ali pa še kaj več,...
Citat:
Uporabnik Resolver pravi:
Plan je. Naj se ti uresniči.