Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Tu se gre za navado. Moj foter recimo ma rad čokolado, ampak je izključno tiste z 70%+ kakava,
razne lind-arce in podobno te ki so grenke. Izjemoma poje še kako klasično gorenko, ampak
ostale milke in snikersi mu je presladko in pravi da tisto ni čokolada ampak cuker z okusom čokolade.
Težko bi ga razumel, ampak 50 let nazaj, ko je on bil mulo so čokolade bile za "naš" okus grenke, in tisto
mu je ostalo v spominu, drugo pa mu dobro ni.
Enako ko gledam ko nekateri pijejo PILS in jim je recimo Union ali pa laško ogabno, ko je povsem logično
kater pir je boljši. Gre se zato da že vrsto let pijejo Pils in so se nato navadli in jim druga ne odgovarja.
Samo nasplošno kaj se pa čokolade tiče, meni je okus po lešnikih in kakavu več kot pa plastična sladkoba
Romunom očitno ne
A to gledaš deklaracijo?Citat:
Uporabnik keber pravi:
No, meni se zdi vzhodna in zahodna Milka čisto isti šmorn, sam ne okusim nobene razlike. Je pa zato (kar je po moje najpomembnejše) vzhodni paradajz precej boljši od zahodnega.
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mi potrošno robo ala Mehčalci, praški, mila in ostalo ki se uporablja v čistilne namene kupujemo v Gracu.
15 minut vožnje gor, cene so enake ali nižje, roba pa neprimerno boljša. Tak ajnkauf naredimo 1-2 mesečno,
in je bolša kvaliteta neprimerno. Pri nas se kupujejo pa vsakdanje stvari, torej vse ostalo.
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Mi potrošno robo ala Mehčalci, praški, mila in ostalo ki se uporablja v čistilne namene kupujemo v Gracu.
15 minut vožnje gor, cene so enake ali nižje, roba pa neprimerno boljša. Tak ajnkauf naredimo 1-2 mesečno,
in je bolša kvaliteta neprimerno. Pri nas se kupujejo pa vsakdanje stvari, torej vse ostalo.
pa si siguren, da nisi morda v 10 minutah iz mb v grazu? se mi zdi da v 15 minut ti še šteješ, da greš uzput tankat, pa parking zgor iskat itd...
Citat:
60km ti narediš v 20 min, pa še z vožnjo po mestu... dober si, ni kaj
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
E to pa je drugo. Tisto pa ni več paradajz ampak Paradižnik.
Ah, med dvema postoma si se preselil iz centra MB v Šentilj (piše se z veliko, bajd-d-štrase)?Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Citat:
60km ti narediš v 20 min, pa še z vožnjo po mestu... dober si, ni kaj
Nazadnje je iz šentilja v sajersberg tekla avtocesta z omejitvijo 130km, kilometrov mislim da je bilo
okol 40. Pa še to sem pripisal da 30 če peljem poačsi torej po omejitvah. Nekateri upamo
vozit celo 150.
Točno tako. Seiersberg pa je kar nekaj kilometrov pred Grazem.Citat:
Uporabnik ceedevita pravi:
iz centra mb do centra graza med tednom, če voziš po omejitvah cca 35 min