Upam, da za redno ceno bistveno bolje opere feltne kot za 2€. Ker za redno ceno bi mi jih samo 3x tako opral. prvič, zanjič in nikol več.
kje je bil prispevek?
kot vem je Semir najel agencijo, oni pa pripeljali Indijce, živijo pa v neki bajti v Šiški
kje je bil prispevek?
kot vem je Semir najel agencijo, oni pa pripeljali Indijce, živijo pa v neki bajti v Šiški
kdaj je to blo na rtv? danes?
in agencija sili delat več in plačat manj? al kaj ima agencija s tem?kje je bil prispevek?
Se ti hecaš? Tole očitno ni v skladu s slovensko delovno zakonodajo, torej kaj misliš ti?in agencija sili delat več in plačat manj? al kaj ima agencija s tem?
Kolk bi bil pa pripravljen placat, ce ti ga umije avtohtona blondinka 25 let stara max, bikini. Da vem, ce se splaca siriti biznis.Glede nato da so cene pranja od 10€+ bi si mislil da bodo avtohtone Slovence dobili.
Kolk bi bil pa pripravljen placat, ce ti ga umije avtohtona blondinka 25 let stara max, bikini. Da vem, ce se splaca siriti biznis.
Boš težko, ker mora imeti zaščitno opremo,Kolk bi bil pa pripravljen placat, ce ti ga umije avtohtona blondinka 25 let stara max, bikini. Da vem, ce se splaca siriti biznis.
Tudi jaz sem najprej pomislil na to.Ne bom trdil, da ni res, ampak tale scena postaja dober način kako se znebit konkurence.