No, še moje mnenje o kvaliteti....samo pranje je ok, avto je lepo opralo in se je res lepo šajnu (diamant program), ni kej, zelo zadovoljen. Manjša graja gre samo za pranje feltn, res, da mi zamenjane ploščice (ATE) od originalnih bolj prašijo in so alu bolj črne, jih pa vseeno drugje lepše, če ne popolno opere. Lahko, da ker jih nekje oz skoraj povsod prej z nečim pošprica tukaj pa ne in zaradi tega pač samo slabše opere, kar je nek predhodnik tudi že omenil. Skratka lahko bi razmislili o nekem špricanju pred pranjem s tisto pumco za škropit drevesa in notri mal meglia oz aj, neko čistilo za feltne, kot uno, ko rata roza
Drugače brez pripomb.
Kar se tiče pa kvalitete poslovanja pa...en velik podn. Ko sem zapeljal iz pralnice, sem želel nataknit anteno in glej ga zlomka, vidim odtrgano ploščico, ki pokriva luknje za strešne nosilce. Zapeljem okrog in mojster takoj na desno (se je vidlo, da ve kje je) pogleda in jo kao presenečen najde. Že, ko sem sedel notri, ko je štrajfiksal, se je nekaj ustavil pri strehi na desni in popravljal ploščico (posneto imam tudi na kameri, se sliši ko neha in zapre ploščico), ampak sem mislil, da jo je zgolj odprl in zaprl nazaj, jo je pa pol, ki se je še držala zaprl, pol jo je bilo pa očitno že na tleh, ker jo je odbil s curkom (plastična ploščica).
Seveda ni priznal in me napotil na šefa. Ta se je nekaj zmotaval, ampak ok, se zmeniva, vzame prometno zaradi barve, številko in se zmeniva, da me pokliče, ko dobijo. No, od takrat dalje, sem ga probaval 2 meseca dobit na telefon in se je zmotaval, zaposleni govorili, da ga ni, da bodo poklicali nazaj, da naj popoldan kličem, da naj dopoldan kličem, da so naročili in da se ne spomnejo kje je, pa da jih 70 dela in ne vejo kdo je govoril z mano....skratka bul šit, skrival se je kot majhen otrok, zaposleni pa so ga posnemali in lagali za njega.
Se zapeljem enkrat iz merca v šiški mimo, ga najdem mulota, povprašam kaj dogaja in pravi, da mi tega ne bodo popravili (50eur stroška) in, da mi lahko nudijo menjave gum, servis, globisnko, pranje avta....vse, samo popravila ne. Ga debelo pogledam, pravim, da ne rabim nič, da naj popravijo škodo, ki so jo storili, da z njihovimi storitvami pač nisem zadovoljen in jih ne bom koristil. No, on je vztrajal na svojem, jest na svojem in seveda sem ostal brez popravila.
Skratka super, ne rečem, jim laufa očitno, jim želim veliko poslovnih uspehov(upoštevajte nasvet s feltnami), ampak s takim načinom....cmon?