Morda namesto leto starega otroka silit naj gleda nazaj v sedež, ga raje pustiti doma, zaprtega v kakšni temni vlažni in hladni shrambi, z nogami zavezanimi okrog vratu, mu bo bolj prijetno. Še pes se noče z ritjo nazaj vozit.
Oglej si posnetke na youtubu. Enkrat otrok gleda naprej, nato nazaj. Ko bi enkrat bil v taki situaciji, pa bi se otroku kaj zgodilo, ne bi vec tako mislil. Midva sva raje dala vec in kupila cybex avtosedez, ki se vrti 360 stopinj. Sem tudi frendu to priporocal and guess what.. hvalezen mi bo do smrti. Je deda zavil cez crto in v njih. On v bolnci, njegova v bolnci, deda v bolnci.. z otrokom pa nic. Ce bi gledal naprej, kaj bi se zgodilo z vratom pri njegovih 8 mesecih?
So me nekateri gledali ko tele nova vrata, ko sem ga obracal nazaj. Varnost je zame #1. Si ne bi odpustil, ce bi se kaj zgodilo. Jebi ga, nekaterim je vaznejse, da se otrok ima fajn, ker gleda naprej, kot pa da je varen. Mi smo nasega obrnili pri ca14 mesecih naprej. Se nikolini bunil, ker je bil gledanja nazaj vajev od rojstva.
Skandinavske drzave so za zgled, je tak? Poglej do katerega leta starosti imajo OBVEZNO OTROKE V KONTRA SMER. In seveda dalec najnizji procent smrti otrok.v avtu na svetu.
Pri nas pa je vse ok, tudi sparov avtosedezna 25 popusta za 40eur. Dokler kaj ne gre narobe.