Danes okoli štirih, ko sem sem vračal iz PP, sem naletel na belega 206 z oznako avto šola. Po prvih metrih vožnje za njim sem opazil, da avto nenormalno vleče v desno v robnik....Inštruktor je ves čas popravljal volan v levo...(zelo opazno, vozilo je vijugalo po cesti cca dva metra levo in desno). Potem se tako nekaj časa peljemo in avto šola kar naeenkrat na polno po bremzi (brez razloga)....potem je spet sledilo vijuganje....precej nevarno....Potem sem na Brnčičevi uspel končno prehiteti...v zelo velikem loku.
Razumem, da je treba biti do AŠ obziren in razumevajoč, samo ne razumem pa inštruktorja, da je peljal kandidatko (sem videl, da je notri baba) na cesto ob najbolj prometni konici in brez osnovnega znanja. Če je potrebno kandidatu v kilometru vožnje po praktično ravnem delu, desetkrat močno popravit volan, da ni zapeljala na pločnik....je to res neprimerno. In tak voznik, brez vsakega občutka, bo kmalu samostojen na cesti...
Razumem, da je treba biti do AŠ obziren in razumevajoč, samo ne razumem pa inštruktorja, da je peljal kandidatko (sem videl, da je notri baba) na cesto ob najbolj prometni konici in brez osnovnega znanja. Če je potrebno kandidatu v kilometru vožnje po praktično ravnem delu, desetkrat močno popravit volan, da ni zapeljala na pločnik....je to res neprimerno. In tak voznik, brez vsakega občutka, bo kmalu samostojen na cesti...