Avto navigacija za hondo

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Zadnji Info, cca Marec od naših krajev pa dodatno Slovenija (delna pokritost ????VTF), Hrvaška in Romunija. Pa baje se ne da presnemavat neka nova zaščita .

KRT

Zelenc'
13. jul 2009
20
0
1
Nategujejo že dve leti. Če pogledamo realno sramota za eno znamko, da nima te regije pokrite. Bi bilo verjetno potrebno malo pisarit na Honda Europa in bi se vse skupaj malo pospešilo.

Če moj naslednji avto ne bo Honda je to pockanje okrog navigacije sigurno pripomoglo k temu.

svetli

Zelenc'
17. sep 2010
5
0
1
Je že kaj znano glede izida novih kart? Kakšna bo pokritost? Kaj pa dupliciranje ... bo možno?

Numy

Majstr
1. jan 2008
9.858
392
83
Tle jamrate, po drugi strani pa samo čakate, da bi ukradli zadevo. Res me čudi, da hondi ni do ubadanja s tem. Not.

trimcek

Zelenc'
30. mar 2011
1
0
1
... nekdo je zgoraj napisal, da bo DVD stal cca 300€, a ni potem bolje razmisliti o aftermarket multimedia paketu in nato več nimaš problema z nadgradnjo kart pa še divX in TV lahko gledaš...

svetli

Zelenc'
17. sep 2010
5
0
1
Uradno obvestilo od uvoznika Honde ... nove karte so tu ..

Pozdravljeni !

Sporočamo vam, da smo prejeli DVD za navigacijo z pokritostjo Slovenije.
Honda ob tej priložnosti tudi pričenja s 3-mesečno promocijsko akcijo pospešitve prodaje NAVI DVD-jev, po nižji ceni od redne. Akcija bo predvidoma potekala za naročila do konca avgusta letos .

Prispeli DVD (08A42-1J6-030 - z glasovnim upravljanjem) smo preizkusili na različnih vozilih in lahko potrdimo, da DVD deluje na vseh spodaj preizkušenih modelih:
- Legend od modela 07' naprej
- Accord od modela 06' naprej
- CR-V od modela 07' naprej
- CR-Z
- Civic 3 in 5 vrat od modela 06' naprej
- Civic Hibrid od modela 08' naprej
- Insight (modela z Navi napravo ni bilo mogoče testirati)

Kot ste bili že obveščeni, je obe verziji DVD-ja (z in brez glasovnega upravljanja) mogoče naročiti s prvim junijem letos (pričetek promocijske akcije Honde).

Kataloški številki DVD-ja (v setu sta dva diska – Zahod in Vzhod) :
~08A42-1J6-030 (glasovno upravljanje sistema - voice recognition, vključuje tudi 8 novih držav : Bolgarija, Hrvaška, Estonija, Grčija, Latvija, Litva, Romunija, Slovenija)
~08A42-1D6-030 (brez glasovnega upravljanja - non voice recognition – model FR-V, accord modeli 03'-05' ) – tega DVD-ja še nismo preizkusili, zato trenutno še ne moremo potrditi ali je Slovenija prav tako pokrita, kot pri zgornjem DVD-ju) – prav tako od principala ne dobimo odgovora oziroma potrditve.
- Maloprodajna cena, z DVD je v promocijski akciji SAMO:169,00 EUR.

DVD-ji se lahko naročijo v oddelku prodaje nadomestnih delov osebno, ali preko mail naslova; info@honda-avtocenter.si s podatki vozila (Model in št šasije) in vašimi podatki; Ime in priimek, naslov ter GSM tel kjer ste dosegljivi.

Kot ste bili verjetno že seznanjeni iz morebitnih preteklih obvestil, so se dosedanje cene pri Hondi za naročilo NAVI DVD-ja gibale preko 300,00 EUR.

OPOMBE; DVD je dobavljiv proti plačilu in ni nadomestilo za preteklo nepokritost Slovenije. Je samo nova izdaja, katera dodatno pokriva nekatere države, katere v preteklosti niso bile.
Dodatno obvestilo:
Naj vas samo še obvestimo, da je trenutna pokritost Slovenije in Hrvaške na novem DVD-ju nekoliko manjša, kot ste jo nekateri vajeni na manjših kompaktnih navigacijskih napravah (Garmin, Navigon), kjer je dodatno nameščen program s kartografijo za področje SLO in CRO (AdriaRoute, …).
Seveda se bo pokritost še naprej z izidi novih verzij izboljševala, do ciljne pokritosti. Žal pa vemo, da se naš cestni križ še gradi, zato bo vedno določena možnost, da nekaterih cestnih površin še ne bo vrisanih na trenutnih in prihodnjih e-kartah.

KRT

Zelenc'
13. jul 2009
20
0
1
Evo testitarnej v mojem Accordu se je začelo. Za zdaj izgleda obetavno
aplauz.gif

Moram še ugotoviti kaj vse so mislili pod tem da je manjša pokritost kot smo je vajeni pri drugih navigacijah
13.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Sem mislil, da bo SLO dodana že jeseni 2010, ampak vidim, da je še zdaj niso "releasali".
smile-1.gif

Jaz nisem tam že od marca 2010, pa so takat že testirali, zgleda, da je šlo vmes nekaj narobe.

KRT

Zelenc'
13. jul 2009
20
0
1
Prvi vtis.
Po dosedaj voženih območjih ima not vse ceste se mu pa občasno pojavijo kar velike nelogičnosti glede predlagane ceste. Kot da ne bi imel prav definiranih vse kategorij cest. Zgodilo se je da me je iz glavne ceste pošiljal na njivsko pot, ki pripelje potem zopet na glavno cesto. Prav tako ni vedel za vse enosmerne ulice ... Nic od navedenega se ne dogaja v tujini ampak za zdaj samo v SLO.
Vendar je kljub omenjenim napakam generalni vtis pozitiven, k čemu pripomore tudi to, da sem že obupal, da bodo Slovenijo sploh kdaj vnesli
cool-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
Evo še en srečen lastnik. Avtoceste A4 proti Ptuju ni notri, pa tudi pot proti Dubrovniku malce po svoje izračuna, preko Italije in z trajektom v Dubrovnik ( krivec je nevrisana cesta čez Bosno (Neum) .

No lahko bi vsaj kakšen Base map dodali za Območje Bosne ,Srbije in Makedonije.

No še novica za pirate, kopirat se ne da.

priimy

Zelenc'
16. sep 2012
3
0
1
Živio...

Prosim, če nekdo odgovori na vprašanje, kako je z navigacijo za accorde letnika 03-06?

LP Primož

priimy

Zelenc'
16. sep 2012
3
0
1
Sprašujem za letnik 2003 do 2006 torej accordi z enim navigacijskim cd-jem brez govornih ukazov. Zanima me pa ali slovenska navigacija sploh bo ali je že?

LP P