Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
jap, v avtosalonu ponudili. obakrat citroen, v MB ponudili BPF, vse super, v Kranju VBS, nateg. ker nisem bil pozoren, sem šele kasneje opazil, da sem podpisal nenormalno visoko ceno odobritve lizinga. avtohiša citroen kranj - g. Pogačnik.
Jaz imam izkušnje samo s Porsche Leasing. Po letu in pol zelo pozitivno (res pa je da je bilo vedno vse plačano v roku). Zanimivo je da na Sisbon niso niti pogledali.
Citat: Uporabnik Narodnjak pravi:
no pač tok da veš, da avtoprodaja dobi % od stroškov odobritve lizinga tko da so ti pomoje v avtosalonu preveč nabil ceno
to vem, to vem, so mi obakrat tudi pojasnili, da se njim splača meni lizing ponudit. po pravici povedano, sem raje vzel lizing kot pa kredit, ker mi v službi ni bilo treba nič izpolnjevat in potrjevat (kaj jih briga).
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.