Jaz imam BlackVue DR750s in dela tako, kot si napisal... Ima celo WiFi ince imasv avtu se hotspot, lahko kar preko telefona gledas posnetke ali jih snames iz kamere...Parking mode imam nastavljeno, da snema samo 2 uri, ko ugasnem avto... saj drugace pokuri prevec stroma in se lahko zgodi, da tudi sprazni akumulator...
Kupil sem jo pred skoraj dvemi leti tukaj >> https://www.toms-car-hifi.de/car-mu...ras/29106/dr750s-1ch-mit-16gb-eu?number=61101 ... cena je se vedno enaka kot takrat...
Best buy ye kakšen Viofo 119 V3Lustna zadeva....ampak še vedno drži ceno za popizdit.
Si kej na tekočem za neki bestbuy okoli 100€, velikost podobna temu BlackVue npr...
Moje vprašanje ste čisto spregledali. Je kaj novega v ˝low budget˝ razredu?Je tole še vedno best buy do 50€, ali je v tem času že kaj novega?
70mai
www.70mai.com
Best buy ye kakšen Viofo 119 V3
Oziroma Viofo 129 dual. Če rabiš tudi za nazaj.
VIOFO A119 V3 Dash Cam 2K 2560x1600P Quad HD+ Car Dash: Amazon.co.uk: Electronics
VIOFO A119 V3 Dash Cam 2K 2560x1600P Quad HD+ Car Dash: Amazon.co.uk: Electronicswww.amazon.co.uk
Dash Cam VIOFO A129 Duo Dual Full HD 1080P Sony Sensor: Amazon.co.uk: Electronics
Dash Cam VIOFO A129 Duo Dual Full HD 1080P Sony Sensor: Amazon.co.uk: Electronicswww.amazon.co.uk
Tudi jaz iščem poceni in solidno avtokamero.Moje vprašanje ste čisto spregledali. Je kaj novega v ˝low budget˝ razredu?
A ni nobenih semplow na Youtube?Ali je ta kamera solidna in bi se kaj videlo na posnetku ali samo zmazek? Senzor ni sony, ali je potem slika slabša ali boljša kot pri tej kameri .
Hvala
A ni nobenih semplow na Youtube?
Kako 'zakleneš' dolečen video?
Sem gledal tudi tisto ja. Samo se mi zdi tak nepotreben dodatek monitorček. Pa kamera zgleda večja....