Avto iz salona z "napakami"

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.068
5.650
113
Očitno da lahko lud j**** zbunjenog
smile-1.gif

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.159
3.629
113
Marlbor
Citat:
Uporabnik Utisevalec pravi:
Jst poznam človeka ki je 20 let vozil s šleparjem avte po evropi, nikoli ni imel nesreče in nikoli ni poškodoval nobenega vozila.
Poznam tudi človeka ki je razvažal vozila z ladij v Kopru, nikoli ni nobenega pobuškal pa je to delal par let.
Sta bosanca? Če nista, potem pomisli na 98 ostalih kamiondžijev na isti firmi, ki so v glavnem bosanci in neverjetno skrbno ravnajo med transportom, tako da voznega parka več noče vzeti v kritje nobena zavarovalnica. Ja, kar nekaj transportnih podjetij ima zadnje čase probleme z zavarovalnicami, predvsem zaradi zaneslivih bosancev za volanom.

I

Izbrisan uporabnik 474

Sploh kamijonđije, ki so znan po pretiravanju. Od njihovih časovnic, katerih se nebi sramoval niti Šumaher, do tega da s tvorom delajo lepše kot dojenčkom. Normalno da ti nebo šel pravit, kolko avtov je razfookal, on nobenega. Kolegi pa 1000.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.522
10.743
113
Avto je bil naknadno barvan, ded je pač to avtohiši javil, pokazal itd, oni so se pa naredili neumne. No in potem je pač bilo kar je bilo.

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Kako ste vsi nesramni ! Če ima avto različni letnici je velika verjetnost,da je bilo steklo zamenjano.Torej avto je bil poškodovan in po vsej verjetnost barvan.Original barva in naknadno ni isto. Jaz bi znorel in jim vrnil avto,ter zahteval kupnino ali pa drug nepoškodovan originalen avto.
lp.

I

Izbrisan uporabnik 474

Tukaj se pogovrjajo o pravih avtih.
Jaz verjamem, da se razkuriš, ko si iz Pikapolonice prineseš nov avtek in ko ga vzameš iz škatlice, je malo poškodovan. Takega bi tud jaz nazaj nesel...

sgh

Fizikalc
19. feb 2014
2.644
0
36
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Tukaj se pogovrjajo o pravih avtih.
Jaz verjamem, da se razkuriš, ko si iz Pikapolonice prineseš nov avtek in ko ga vzameš iz škatlice, je malo poškodovan. Takega bi tud jaz nazaj nesel...
Jest se tudi pogovarjam o pravih avtih !!! Kupiš nov avto z novo ceno,dobiš poškodovan popravljen avto !!
cheer.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.699
6.719
113
pri taščici
Revoz se gre Just in Time dobavo delov, nov avti pa potem mesece stojijo po parkingih tovarne. A to je pa zastonj? Bi jih vsaj razdelili med trgovce in bi bilo manjši delež škode.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
Lupetaš, kot običajno... Konkretno ima prav Revoz urejeno proizvodnjo tako da ima vsak avto končnega kupca že določenega (proizvodnja po naročilu). Sicer je dnevn proizvodnja višja kot pa zmožnost odpreme (ker so fini in uporabljajo kamione namesto vlaka). Zalogo si dela (če kdo) distributer/uvoznik.... Dej nehi no, da bo fabrka delala v kapitalizmu na lepe oči...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
Pred leti je bila tudi fora, da je vsak dokoncan avto moral bit obvezno v fabriki 24 ur, pa se kakega zraven za homolomo papirje. Vem, ker sem kupil cliota po narocilu in je sel koj v proizvodnjo mimo vrste (veze pa to). No uglavnem 10 delovnih dni za izdelavo skupaj z obveznim stanjem v fabriki plus papirji. Zdaj je mogoce kaj drugace, ampak ce racunas 200 avtov na dan, je cifra na parkingu hitro zelo lepa.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik Roberto pravi:
Lupetaš, kot običajno... Konkretno ima prav Revoz urejeno proizvodnjo tako da ima vsak avto končnega kupca že določenega (proizvodnja po naročilu). Sicer je dnevn proizvodnja višja kot pa zmožnost odpreme (ker so fini in uporabljajo kamione namesto vlaka). Zalogo si dela (če kdo) distributer/uvoznik.... Dej nehi no, da bo fabrka delala v kapitalizmu na lepe oči...

Žal ima hanzi prav - ukinili so eno izmeno ker ne gre prodaja kot so pričakovali.Saj še pri nas razen reklamnih ne vidiš nobenega na cesti.in kje misliš da jih parkirajo?

Žal pa tudi ti.

sandra

Guru
10. dec 2007
5.780
2.243
113
Citat:
Uporabnik hermann pravi:
Pred leti je bila tudi fora, da je vsak dokoncan avto moral bit obvezno v fabriki 24 ur, pa se kakega zraven za homolomo papirje. Vem, ker sem kupil cliota po narocilu in je sel koj v proizvodnjo mimo vrste (veze pa to). No uglavnem 10 delovnih dni za izdelavo skupaj z obveznim stanjem v fabriki plus papirji. Zdaj je mogoce kaj drugace, ampak ce racunas 200 avtov na dan, je cifra na parkingu hitro zelo lepa.
Cmon fantje, 200 avtov na dan ?
Dosedaj 300+300+ 200 je ?
Sedaj črtaš 200.

Roberto

Majstr
19. jul 2007
12.057
154
63
Doma
A dej no... Kopčenje bi pomenil da ne ukinejo proizvodnje in štancajo še naprej. Tako pa so zmanjšali proizvodnjo za eno izmeno. Pa če bo potrebno še za pol druge... Fabrka sigurno ne štanca 'na zalogo'
Avtomobile na zalogo pa naročajo uvozniki po državah. Le-ti pa jih nimajo na zalogi pač pa jih morajo od njih kupiti koncesionarji (primarna mreža) in zaloga neprodanih vozil v bistvu bremeni njih...
Če se že tako hvališ da deleaš v tem fohu bi to lahko vedela

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.699
6.719
113
pri taščici
Roberto:res da je Google prevedel tisti zgornji nemški članek zato prosim da nekdo ki zna nemško naredi prevod zgornjega članka kjer je toča stolkla precej novih vw. Zanima me koliko jih je stolkla (novih vw). Potem boš pa povedal zakaj jih je toliko stolklo.
Sicer pa ko so meni (do sedaj edinkrat, pa ni bil renault) rekli da bi moral nekaj mesecev čakati(nekaj tednov bi cakal) na nov avto(Al smo v yugi al kaj) , sem se zahvalil za ponudbo in odšel iz salona na avto net po rabljenega. Pa nisem bil ravno zbircen pri opremi. Če se grejo oni lahko Just in Time, se bom šel pa se jaz.
Me prav zanima kakšna je danes čakalna doba na nekega tipskega Twinga....

Nazadnje urejeno: