Če bi videl gužvo recimo v mercator centru v brežicah 30.12 bi drugače rekel. verjamem, pa da v kakih večjih mestih ni problem. Potem je avto ozek, na normalnem parkplacu maš meter lufta na vsako stran do drugega vozila in ti ga ne potolčejo stare kokoši z vrati. megane ni nek velik avto, star je 1 leto pa potolčen od teh vrat. vsaka budala ti vrata nasloni na parkplacu. Vidi se sicer samo ko avto pereš, ampak dost da ti dvigne pritisk. Potem imaš kokoši ki zavzamejo 1,5 parkplaca, megana v tisto luknjo ne boš stlačil, to malo zadevo pa, itd. Razni stari centri mest, itd. kr muka mi je tam rinit noter z avtom večjim od cliota, kaj šele kak kombi al pa passat. velika verjetnost, da se boš z stolčenim odpeljal, itd. Potem pri nas pred blokom. Parkplaci normalno široki za povprečen avto, če ga samo ena kokoš parkira preveč na črto, sam z svojimi 100 kilami ne morem iz avta, ker se vrata odprejo samo za kakih 20 cm. Moja z svojimi 46 kilami komot zleze ven, jest pa treniram gimnastične vaje, posebej če nočem vrat na drugi avto naslonit, kot ostali. pa sosedova kokoš si je pri skoro 70 letih kupla uber straga suzuki swift z 3 vrati. Pa ta rabi 3 parkplace, da v avto zleze. Lupa po drugih avtih kot po tekočem traku, itd. So prednosti definitivno, so pa tudi slabosti. Ampak v takem avtu se peljeva največkrat 2 (jaz in otrok) za fasngo, kitaro, plinsko bombo, itd več kot dovolj prostora. Pa še poceni je, skočiš na pir, če razbiješ samo tablice pobereš in greš po drugega, itd.