Avaya - bluetooth slušalke

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Zanima me kakšne so kej cene bluetooth slušalk za avayine telefone, namreč v službi imamo te telefone pa mi gre na živce ta slušalka z kablom !
Se da kombinirati mogoče samo s kakšnim bluetooth adapterjem ki bi ga lahko priključil na avayo ???

sprasujem se.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Jaz sem brez problema sparil Gigaset SX303 in Nokijino bluetooth slušalko. Najbolje da probaš s kakšno, če je nimaš, si jo sposodi.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
ne morem izključiti avayinega aparata..in priključiti gigaset...zato potrebujem nek adapter za avayin terminal.........

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
ne morem izključiti avayinega aparata..in priključiti gigaset...zato potrebujem nek adapter za avayin terminal.........
Mah, kdo pravi da kaj odklopi, enostavno probaj s kakšno BT slušalko.

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Zanima me kakšne so kej cene bluetooth slušalk za avayine telefone, namreč v službi imamo te telefone pa mi gre na živce ta slušalka z kablom !
Se da kombinirati mogoče samo s kakšnim bluetooth adapterjem ki bi ga lahko priključil na avayo ???

sprasujem se.gif

Zakaj pa mora biti ravno bluetooth
grims-1.gif
?
Za tvoj namen ter telefon obstajajo boljše rešitve in sicer wireless slušalke. Zadnjič sem imel možnost testirati zadevo in sicer ravno v kombinaciji z Avaya telefonom, zadeva deluje OK, edino tisto obljubljeno do 50 metrov delovanja, bi mogoče delovalo edino na kašnem polju v Prekomurju, sicer pa do 20 metrov deluje stvar odlično.

KLIK

Lp.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
Uf....to je super zadeva !!!!
zmaga.gif

Sej ni važno da je glih bluetooth.
Sam tale CS60 je pa draga zadeva 360 € .....
bonk.gif

Kej cenejših variant ni ????
17758-icon_confused.gif

LP

Dekster

MOBITEL PR
8. apr 2009
995
0
16
Ljubljana
Stvar je enkratna, obstajajo še ene novejši model, vendar ne spomnem se več naziva, katere so še bolj dovzetne za zmanjševanja hrupa v slušalki, v kolikor se slabo sliši. Ampak cena je res bolj navita, saj so profi slušalke
grin1.gif
. Sicer pa edino, da se pogleda še kakšna možnost drugih proizvajalcev, mogoče kakšen Logitech ali podobno.

Lp.

Yurex

Pripravnik
20. apr 2009
148
0
16
Maribor
Te slušlke so kar ok.. Mi smo v službi prej uporabljali takšne kot je link. Pred kakšnima 2 letoma pa smo preklopli na radijske, vizualno so enake, ampak so priključene z USB v PC. Zdaj po dveh letih so težave z batarijami - smo menjali, pa večina polnilnih enot več ne polni na adapter ampak samo preko usb. Drugače pa so ok.

Evrofil

Dopisnik z Bruslja
18. jan 2008
4.522
1
36
Citat:
Uporabnik bansh28 pravi:
Uf....to je super zadeva !!!!
zmaga.gif

Sej ni važno da je glih bluetooth.
Sam tale CS60 je pa draga zadeva 360 € .....
bonk.gif

Kej cenejših variant ni ????
17758-icon_confused.gif

LP

Let me answer this for you.
smile-1.gif

Prvo vprasanje - katere telefone imate? 16xx, 46xx ali 96xx? Potem bom lazje povedal kaj rabis za Bluetooth. 16xx in 46xx imajo zunanjo BT enoto, ki jo priklopis na izhod za slusalke, medtem ko lahko na vecino 96xx modelov priklopis BT vmesnik (na sponji strani, kjer so neki "cudni" porti).

http://www.avaya.com/gcm/master-usa/en-us/headsets/offers/abt-35s_bluetooth_headset_system.htm

Avayine slusalke (tako BT kot kabel) so rebranded Plantronics slusalke, tako da lahko naceloma - ko enkrat dobis BT na telefon - lahko ponucas katerokoli. Osebno bi ti priporocal ABT-35+
smile-1.gif