Autodromo di Monza 2011

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.367
88
48
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/dljZWHWCK4o"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/dljZWHWCK4o" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>
hysterical-1.gif
jeah, na BBCju po dirki so si parkrat "sposodili" njegov prst za zbijat šale....hehehe

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Zato je bilo potrebno, da se MS vrne v f1, da malo pošola mulce in da je bolj zanimivo, sicer spremljamo samo "jokanje".

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Nekako tako jaz govorim že od začetka, ko se je vrnil.

Pred 10 leti sem bil zagrižen anti-MS fan, a ko vidim kaj je sedaj v F1, mi se pa res obrne. Zato sem se sedaj obrnil tudi jaz in upam na še več učnih uric v prihodnosti
wink-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ne bi.. Hamilton je imel pac prekratka prestavna razmerja in ni imel dovolj top speeda, za karkoli pocet. Button (ki je ponavadi veliko bolj lesen za prehitevat) je sel za hec mimo.

So mi pa vsec taki dvoboji.. Ne pa fakin DRS, da pade mimo in je to to..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Button je šel mimo zaradi tega, ker je imel manj obrabljene pnevmatike, ker je večino cajta lepo "dohiteval" dvobojec, ki se je med tem, kar pošteno dajal po stezi in sta oba ata in hami, kurila gume bolj, kot bo jih drugače.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Button je sel mimo, ker je imel visji top speed in je posledicno na zaviranju prisel ob bok in padel mimo..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Tudi. Samo 90% tega manevra je prispeval visji top speed. Po ravnini je Schumija komot ujel. Hamilton pa nikakor..

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.958
6.987
113
Ja..boljši izhod iz ovinka, boljši grip, boljše pospeševanje, hitreje v zaveterje.

Sector 2 top speed (torej merjeno ob drugem vmesnem času, ki je ravno tam, kjer je button prehitel ateja), so imeli sledeče top speede:

ata: 337
ham: 332
but: 328

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Citat:
Uporabnik TGV pravi:
Kar ni naredil moderator je naredil Šumi
smile-1.gif
)

Ok, če se povrnemo k dirki - verjetno se ne bo še velikokrat ponovilo to kar se je zgodilo v Monzi - da je bilo na prvih pet mestih pet svetovnih prvakov.

Globalni bičing glede Schumijevega grdega zapiranja se je malo polegel, je pa opazno, da takšne stvari predvsem producirajo komentatorji, novinarji, ki namesto da bi imeli jajca in napisali svoje videnje dirke odpirajo ankete - pol pa mularija zasuje veike forume in portale (James Allen je tle najhujši). Jebena bitka za klike ...

Osebno sem pa ta vikend gledal prenos na nacionalki in prvič slišal Jerančiča. Po nebulozah v soboto (gume, camber, SPA )sem se že pripravil, da izklopim zvok, ko je Ališič povedal, kdo je njegov gost .. pa ni bilo tako hudo. Fajna dirka, to da sta se Lewis in Šumi dajala skoraj dvajset krogov brez da bi razbila eden druzga je dosežek posebne vrste - običajno je šel nekdo v maloro ali v bok po treh krogih. Seveda je pa možno da so komu od njih poslali kodirano sporočilo med dirko, "we are out off wings" )))

edit : aja, kaj se je zgodilo, oziroma kaj je počenjal Rubens ? Neka scena je morala bit reklamami ..

Popravil(-a) TGV (13.09.2011 16:20)

TGV: Se ti opravicujem za zbrisan post. Kantiranje je precej nerodno tukaj.

Nazadnje urejeno: