Pozdravljeni, 2 leti nazaj je dekle kupilo Audi A3 2014. Predhodno ga je dala tudi pregledati k pooblaščenemu avtoservisu, kjer niso ugotovili nič posebnega. Po nakupu je že po dnevu vožnje opazila, da zvok v MMI enoti skoraj nikoli ne dela. Torej radio, navigacija in prostoročno telefoniranje naj bi sodeč po MMI delovali, a iz sistema ne pride noben zvok (včasih začne delovati po pol ure, po eni uri ali sploh ne). V zadnjem obdobju se je zvok pojavil morda 1-2x mesečno, ali pa niti to ne. Od nedavnega pa ne več, prav tako se ne da nastavljati niti glasnosti in je vseskozi nastavljena na mute .
Navigacija, zaslon ipd. ves ostal MMI vmesnik deluje, seveda v odsotnosti zvoka.
Sam sem se takrat angažiral, da bi dala stvar popraviti, njej se s tem ni dalo ukvarjati, mene pa je tudi minilo, ker ni pokazala nobenega interesa. Za božič sem ji kupil prenosni zvočnik in ga je od takrat uporabljala v avtu.
O tem sem v tistem obdobju kar nekaj prebral in naj bi šlo za kar pogosto okvaro teh MMI enot. Naj bi šlo za pogosto okvaro v vezju, ki terja menjavo amp. oz. če je slabo cele plošče.
No, sedaj je nekako prišla do spoznanja, da bi bilo težavo vredno rešiti. Zanima me, če že kdo ima izkušnje s tem oz. na koga se obrniti za popravilo.
Hvala za pomoč.
Rešitev?
Navigacija, zaslon ipd. ves ostal MMI vmesnik deluje, seveda v odsotnosti zvoka.
Sam sem se takrat angažiral, da bi dala stvar popraviti, njej se s tem ni dalo ukvarjati, mene pa je tudi minilo, ker ni pokazala nobenega interesa. Za božič sem ji kupil prenosni zvočnik in ga je od takrat uporabljala v avtu.
O tem sem v tistem obdobju kar nekaj prebral in naj bi šlo za kar pogosto okvaro teh MMI enot. Naj bi šlo za pogosto okvaro v vezju, ki terja menjavo amp. oz. če je slabo cele plošče.
No, sedaj je nekako prišla do spoznanja, da bi bilo težavo vredno rešiti. Zanima me, če že kdo ima izkušnje s tem oz. na koga se obrniti za popravilo.
Hvala za pomoč.
Rešitev?