ateisti

erikson

Guru
25. avg 2007
22.803
6.567
113
64797362_47.jpg

I

Izbrisan uporabnik #488

Primc je tudi danes utrujal na Brezjah
smile-1.gif

Lepo se vidi, da za vsem tem stoji RKC, ki se vtika v našo državno ureditev in bo zbirala podpise za referendum.

sistemik

Majstr
15. jul 2011
3.342
313
83
To je precej zaskrbljujoče...

Pozivanje k podpisovanju za referendum o nečemu, kar posega v človekove pravice, pozivanje k predčasnim volitvam ipd.

Morali se bodo odločit, ali se bodo vtikali v državo in politiko, ali ne.
Če bo ostalo pri prvi opciji, je potrebna osnovna sprememba, in sicer ta, da se ukinejo ugodnosti RKC na račun davkoplačevalcev, tudi tistih, ki so istospolno usmerjeni, ki so ateisti, ki so judi, ki so muslimani, pravoslavci ipd.

suzica

hođa
21. jan 2011
1.914
0
36
48
PLANET ČVIČK
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Primc je tudi danes utrujal na Brezjah
smile-1.gif

Lepo se vidi, da za vsem tem stoji RKC, ki se vtika v našo državno ureditev in bo zbirala podpise za referendum.

Neverjetno teroristično se je pa takoj javila na spletu katarina kresal, ki izrablja še to svojo zadnjo opcijo da se obdrži v vladi..

Katere pa masovno podpira pa raje ne bi saj dones častimo sveto marijo in ni kulturno to vse skup mešat...

Drugače se pa RKC ne vmešava v našo državno ureditev, saj ravno današnji praznik jasno in glasno kaže da si JE DRŽAVA prisvojila in uzakonila ta cerkveni praznik..tako da..snecer.. ne zavajaj paranoinčno na celi fronti.

Jst sem dones tole temo odpru zato, da boste videli ateisti, da smo kristjani vam zrihtali prost dan in vendar da bi se nam zahvalili dobrosrčno in da bi bili kristjani in ateisti lepo prijatelji kot se spodobi...nam mečete polena pod noge...posebej z letečo marijo, kjer posebej southpark se iživlja na nedostojen način (ko pozabi nase se gre pa alter šerifa in poziva moderatorje k bananju določenih uporabnikov)

@ eurofil...ne klobasaj in raje poglej svoje izjave kjer sem jaz čisto tiho...je pa tisti citat če ga jasno prebereš zelo jasen da ga nisem jaz napisal saj avtor replicira nekatera imena...je pa zelo zanimiv in zelo jasno povedano.

Citat:
Uporabnik Rotty pravi:
Citat:
Uporabnik suzica pravi:
Ali dones delate ali imate praznik?

467716-post_slo.gif

Jst vem da je
evil.gif

suzica ima vas rad
cheer.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

suzica, danes ni praznik, ampak le dela prost dan. In zakaj je dela prost sploh ni pomembno.

Še enkrat za tiste, ki ne poznajo razlike med državnim praznikom in dela prostimi dnevi, kar je v bistvu šokantno, a ne tako nepričakovano za nerazgledano desnico.

1. člen

Prazniki v Republiki Sloveniji so:

– 1. in 2. januar, novo leto

– 8. februar, Prešernov dan, slovenski kulturni praznik

– 27. april, dan upora proti okupatorju

– 1. in 2. maj, praznik dela

– 25. junij, dan državnosti

– 17. avgust, združitev prekmurskih Slovencev z matičnim narodom

– 15. september, vrnitev Primorske k matični domovini

– 1. november, dan spomina na mrtve

– 23. november, dan Rudolfa Maistra

– 26. december, dan samostojnosti in enotnosti.

Prazniki Republike Slovenije iz prejšnjega odstavka so dela prosti dnevi, razen praznikov združitev prekmurskih Slovencev z matičnim narodom, vrnitev Primorske k matični domovini in dan Rudolfa Maistra, ki niso dela prosti dnevi.

2. člen

Dela prosti dnevi v Republiki Sloveniji so tudi:

– velikonočna nedelja in ponedeljek, velika noč

– binkoštna nedelja, binkošti

– 15. avgust, Marijino vnebovzetje

– 31. oktober, dan reformacije

– 25. december, božič.

pa še 8. junij sem pozabil.

Skratka danes ni državni praznik, ampak je država bila tolko fer, da je katolibanom dala fraj dan, da se lahko naposlušajo pravljic.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.463
580
113
44
Še vedno Rdeči revirji
Kolikor vem, je dan reformacije državni praznik.

Glede Primica: Njega bi bilo potrebno strpati na Dob zaradi napada na ustavni red republike Slovenije. Referendum od zakonu, ki ga je potrdil Državni zbor republike Slovenije, ne spada na verski dogodek. Ločenost verskih skupnosti od države je civilizacijska pridobitev.
Ravno zaradi po mojem mnenju protiustavnega načina propagande za razpis referenduma, ne bom dal podpisa za ta referendum, čeprav sem proti takemu zakonu.

I

Izbrisan uporabnik #488

Slovenet: pa ne da ti bolje veš od zakona, ki to določa?
smile-1.gif

Jaz ga ne vidim med prazniki, je le dela prost dan.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
ksz
Stres je danes nekam močno trubaduril o zgledu svete družine za pojem družine.
Če potegnemo logične sklepe, potem bi sodobna družina bila nekaj takega: nepomemben oče, mladoletna mati, ki jo je en mimgrede napumpal in je možu natvezila zgodbico, katero je le-ta peljal (ali pa tudi ne - zavoljo miru ali naivnosti je rekel ok), mulc problematik, lenuh in nakladač, ki je na koncu žalostno končal.
V bistvu Stres niti ni tolk falil. Dandanes je takih družin na svetu dosti, oz. preveč.

I

Izbrisan uporabnik #488

Samo to Stres nima kaj govoriti v Sloveniji, ki je suverena in samostojna država.

To se naj s svojimi v Vatikanu pogovarja, mi si bomo in smo si že te zadeve uredili po svoje.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
To drži.
Mogoče ne bi bilo slabo, če bi moj post še 1x prebral in o njem malo razmislil.
smile-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.803
6.567
113
KSZ

15.08.2011 19:37
ŠKOFJA LOKA, Sv. Lenart nad Lušo, občina Šk. Loka, odpiranje vrat župnišča. župnika niso videli že dalj časa.

confused-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Vnebovzetje?
Ah, upam, da ne - mogoče je k pameti pršu, pobral pušco in potegnil črto na Tajsko.
smile-1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Samo to Stres nima kaj govoriti v Sloveniji, ki je suverena in samostojna država.

To se naj s svojimi v Vatikanu pogovarja, mi si bomo in smo si že te zadeve uredili po svoje.

na tvojo veliko žalost ima pri nas vsakdo pravico povedati svoje mnenje...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.399
1.267
113
Citat:
Uporabnik Evrofil pravi:
Oprosti, ampak glede na tvoje prejsnje pisanje tega sestavka nisi sposoben sestaviti, pa ce 100 let sedis za racunalnikom in slepo pritiskas tipke. O razumevanju "velikih" besed pa sploh ne bi...
evil.gif

Bos napisal se vir, in originalnega avtorja? Ah, bom kar jaz.

http://griljc.blog.siol.net/2007/11/16/je-ateist-veren-ali-neveren-clovek/

Pravno obvestilo bloga:
3.Omejitev uporabe informacij in gradiv Dovoljeno je shranjevanje in tiskanje objav in gradiv z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje objav in gradiv na elektronskem naslovu ali njihovo pošiljanje po pošti ali e-pošti ter razširjanje na kakršenkoli drug način brez predhodnega pisnega dovoljenja avtorja, je prepovedano.

Ne pozabi naslednjic tega omeniti pri spovedi.

Po domače: suzica je kriminalec, ki krade tujo lastnino. A ne obstaja neka oštevilčena zapoved, ki to prepoveduje?
confused-1.gif

erikson

Guru
25. avg 2007
22.803
6.567
113
OK.

Ob 19.37 so gasilci PGD Bukovica v Lenartu nad Lušo, občina Škofja Loka, skozi okno vstopili v župnišče in v prostorih našli župnika, ki so ga pogrešali že nekaj dni. Župnika, ki se je slabše počutil so na kraju pregledali reševalci NMP Škofja Loka.