Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Je že kdo lastnik Asusa WL 500G premium verzija 2 in ima gor openwrt? Sam se namreč odločam za takšno varjanto pa ne dobim več verzije 1. Bi bila potemtakem tudi verzija 2 v redu?
Baje je nekaj sprememb. Kamikaze naj bi delal (kaka cvs verzija), whiterussian najbrž da ne...moram enkrat enga vzet za stestirat, tudi če ga zaflešam. Trenutno je moj best Buffalo, edino škoda da je 16/4
saj ravno zato bi rad asusa ker ima super strojno konfiguracijo. Evo, včeraj sem naročil WL 500G premium verzijo 1. Gospodična na drugi strani mi je prijazno zatrjevala da je to sigurno verzija 1. čez nekaj dni bom videl ali je imela prav ali so me pa dobro nategnili, saj v nobeni računalniški trgovini v ljubljani niso imeli verzije 1.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.