Asus transformer prime TF201 tegra3 32gb

savo

Zelenc'
8. dec 2007
6
0
1
Odločam se za nakup zgoraj omenjene tablice, pa me zanimajo vaša mnenja ali bi kupili ali pa bi se odločili za alternativo in seveda kakšno. Cena je 350 evrov brez tipkovnice.
Hvala...

AvtoR

Pripravnik
2. feb 2011
83
0
6
Nimam informacij s prve roke. Baje ima probleme s GPS signalom in pa WIFI dela malo slabše kot pri najboljših, sicer pa odlična tablica.

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.631
211
63
Kranj
preveri če še dobiš gratis gps od asusa.....

3 sporočila od leta 2007? kaj si spal 5let? :D

savo

Zelenc'
8. dec 2007
6
0
1
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
včasih je na alterju bolje biti tiho.

Rajc se strinjam
cool-1.gif
Glede gps-ja mi je pa vseeno, če dobim dongle ali ne. Bolj me skrbi wifi, ker če je wifi porazen tako kot gps potem je zame tablica neuporabna. Računam na rok 8 dni vračila če z tablico nebi bil zadovoljen...

legionar

Fizikalc
13. sep 2010
2.427
5
38
Citat:
Uporabnik savo pravi:
Citat:
Uporabnik Rajc pravi:
včasih je na alterju bolje biti tiho.

Rajc se strinjam
cool-1.gif
Glede gps-ja mi je pa vseeno, če dobim dongle ali ne. Bolj me skrbi wifi, ker če je wifi porazen tako kot gps potem je zame tablica neuporabna. Računam na rok 8 dni vračila če z tablico nebi bil zadovoljen...

Wifi dela ok medtem ko GPS pa je res v nekaterih pogojih zgubljal signal, Če želiš vračat se tako dogovoril v trgovini ali pa naročil preko spletne od Mercatorja.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
tablica je cela kovinska, zato ima slabši sprejem za gps in po nekaterih zapisih po netu tudi z wifi. Jst ne bi razkiral;)

Zakaj pa ne bi vzel en model novejše, katera je cela plastična, nima težav s sprejemom in dobila je že uradni upedejt na JB;)

_jolly_

Fizikalc
3. sep 2007
2.141
2
38
Jaz isto. Wifi malo slabse dela, gps-a pa do zdaj nisem niti spobal(tablico si lastim ca pol leta).