Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Odločam se za nakup zgoraj omenjene tablice, pa me zanimajo vaša mnenja ali bi kupili ali pa bi se odločili za alternativo in seveda kakšno. Cena je 350 evrov brez tipkovnice.
Hvala...
Glede gps-ja mi je pa vseeno, če dobim dongle ali ne. Bolj me skrbi wifi, ker če je wifi porazen tako kot gps potem je zame tablica neuporabna. Računam na rok 8 dni vračila če z tablico nebi bil zadovoljen...
Glede gps-ja mi je pa vseeno, če dobim dongle ali ne. Bolj me skrbi wifi, ker če je wifi porazen tako kot gps potem je zame tablica neuporabna. Računam na rok 8 dni vračila če z tablico nebi bil zadovoljen...
Wifi dela ok medtem ko GPS pa je res v nekaterih pogojih zgubljal signal, Če želiš vračat se tako dogovoril v trgovini ali pa naročil preko spletne od Mercatorja.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.