asus memo pad hd 7

ukulele

Zelenc'
3. sep 2013
1
0
1
Poglejte na: http://shop.tehpoint.si/index.php?route=product/search&search=memo%20pad

Je malce ceneje, mislim pa da najceneje v SLO. Jaz sem že zapravil tam, tako da se s tem tolažim
smile-1.gif
.

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Se strinjam. Jaz sem ga sicer kupil pri nas, ampak za € 50 razlike ne bo konec sveta, čeprav me vedno malo pogreje, ker imajo Amerikanosi nižje cene za tehnične izdelke, večji trg pač ....

Za ta denar (za tvoj/bratov pa še toliko več) res odlična zadeva. Sam imam samo dve pripombi in sicer: a) na soncu neviden zaslon, b) včasih (ne vedno) slaba odzivnost zaslona, moram večkrat pritisniti na zaslon ali pa precej močno, da se odzove, ampak glede na ceno mu oprostim ti dve nadležnosti.

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Da ne odpiram nove teme: Je ta tablica best buy za okoli 150€? Kako ste kaj zadovoljni tisti ki jo imate? Je dovolj 8gb ram verzija, ali je boljše dodati nekaj € in vzeti 16gb?

Nazadnje urejeno:

tonek

Pripravnik
3. dec 2011
210
0
16
Moraš vzet 16gb, je še boljša kamera 5mp :) solidna. Baterija pa drži res dolgo, uporabljam z gps.
Meni je dovolj
smile-1.gif

lp

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Ql. Bom kar naročil. Kaj pa pravite za velikost? Je 7 dovolj velika za internet?

dem

Fizikalc
4. avg 2011
1.939
14
38
Je kdo kupil preko ebaya kakšen dober ovitek za to tablico, da ga lahko priporoči?

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Citat:
Uporabnik dem pravi:
Ql. Bom kar naročil. Kaj pa pravite za velikost? Je 7 dovolj velika za internet?

Ja in Ne. Odvisno koliko si na netu in seveda moraš vzeti v zakup, da boš dosti uporabljal zoom. Sam sem bil nad tablico navdušen, glede na price/performance, ampak sem šel po dobrem letu na 10" tablico ravno zaradi udobnejšega surfanja, pa tablico uporabljam relativno malo.

Resume: omenjena tablica je super za vloženi denar, sam pa se moraš odločiti ali je 7" dovolj. Nenazadnje imaš možnost pred nakupom sprobati ali pa boš kot sem sam po določenem času sam sebi priznal, da je 7" kompromis in da z večjim zaslonom pridobiš na udobnosti
smile-1.gif

PS: Naj te navidezna kompaktnost ne zavede, obe boš moral preneašati v kašni "torbi"
smile-1.gif

srv

Fizikalc
27. avg 2008
1.488
29
48
Če jo misliš imeti bolj doma je zame druga varianta bolj smiselna, da jo zaščitiš pred prahom, etc. ...