asus memo pad hd 7

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
lol?

amazon vse zrihta in vse stroške povrne. kaj bo z garancijo se itak sekirate samo lokalni zaklumpanci,

vseeno pa je ta pristna slovenska posebnost, ko samo pri nas ne velja mednarodna garancija, sigurno zrela za kašno preiskavo.

R0KY

Guru
30. apr 2010
3.830
715
113
cist iskreno, vecina slo trgovcev vidi samo ogromno marzo, vse ostalo je pa nepomembno. pre in poprodajne aktivnosti so na psu, cene pa v visavah. zarad mene tud ce vsi skp zaprete stacune pa greste na zavod. pa ne mi o priporocenih cenah in drzanju le teh, ker je to najvecji bulshit kar sm ga slisal...

BuDi

Guru
6. sep 2007
7.568
3.927
113
Na srečo že obstajajo razni oskarveliki, mobisveti in mediamarketi, vsaj malo svežega vetra pri tem nabijanju o lokalnih uvoznikih pa priporočenih cenah.

Včasih se mi zdi da je našim trgovcem lažje zgubit kup kupcev kot pa napisat dva maila v tujem jeziku.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
oskarveliki se hvali s 33% prihrankom in prodaja "mojega" asusa za 178€
13.gif

MaTejHo

Pripravnik
4. jul 2009
340
0
16
A ni vedno večkrat tako, da proizvajalec sam posrkbi za prevode, vsaj uporabniških navodil, pri Philipsu sem imel takšno izkušnjo, neakteri imajo kar v elektronski obliki navodila za uporabo v slo jeziku v samem televizorju tako, da pri večini novih izdelkov to odpade.
Velikokrat pa prevedenih navodil ni zraven ali pa slabo prevedena, tako, da opravičevat 10-20% ali še višjo razliko z lokalizacijo...
Glede cen mobilnih operaterjev pa mislim, da je konkurenca naredila svoje, kako bo v prihodnje ne vem, ampak danes za 10-20 eur dobiš konkretno storitev in mislim, da ne zaostajamo za tujino, povsem druga zgodba pa so cene in "subvencije" mobilnih telefonov pri mobilnih operaterjih.

Sem to dvoje primerjal:
SanDisk microSDHC Ultra 32GB

24 eur
http://www.amazon.co.uk/SanDis...s=sandisk+32+gb

39 eur
http://www.bigbang.si/pomnilniski-moduli/micro-sd-32gb-ultra-30mb-sandisk-496208

Pardon za offtopic

Imajo pa v BB

Asus MeMo Pad ME172V za 119,99 kar je primerljivo z amazonom

sbolci88

Zelenc'
19. jul 2013
10
0
1
Uglavnem! Jaz sem ga včeraj kupil v Media Worldu za 149,90€
Odličen nadomestek stare tablice
Lep pozdrav!

Nazadnje urejeno:

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Jado, kdaj bo tebi jasno, da primarna storitev mobilnega operaterja NI (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) nudenje ugodnih telefonov in prodaja le teh?
To je samo dodaten plus.
Operaterji živijo/služijo s storitvami in ne z prodajo telefonov.

Ti pa živiš od prodaje opreme.
In ja, tudi operaterji gredo lahko mimo uradnega SLO zastopnika.
Operater se sam od sebe odloči, a bo vzel od uvoznika, ali bo našel drug vir dobave aparatov
wink-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
tako

naročil na amazonu za 153 s poštnino, pa da vidimo

edit: sem ugotovil, da na jajcu ne dela usb host in multiple userji (wtf?!) in skenslal naročilo

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
vso srečo s prodajo

mene ne zanima več zaradi problemov, ki jih ima. softversko je izgleda polizdelek.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
preberi kakšne forume pa boš vedel

ne podpira usb hosta (hw menda je, samo sw manjka) in ne dela multiuser, kar je osnovna funkiconalnost androida 4.2. poleg tega se menda rad usuje. mogoče bo čez par apdejtov ok, zdajle pa sigurno ni za kupit.