ksz...
Sam sem že nekajkrat "sprobal" asistence, osebno Triglav, Tilia(AXA) in ZM(AXA) in pri nobeni ni bilo nobene težave, prišli ponavadi v 15 - 20 minutah in odpeljali na servis katerega sem jaz izbral... Tudi moje stranke, do sedaj niso imele težav, pravzaprav so bile zelo zadovoljne, s komplet storitvami...
1. stranki so v Zadru vlomili v apartma, ukradli tudi avtomobilske ključe, asistenca je poslala taxi vozilo iz LJ v Zadar z rezervnimi ključi,
v roku ene ure od prijave, je taxi štartal proti Zadru
2. stranki je v Poreču, ko je se je vračal iz morja crknila jermenica na BMWju, povedal je da ima polen avto prtljage in potnikov, poslali so vlečno službo, potniški kombi s prikolico za osebno vozilo in vse skupaj odpeljali v Ljubljano, od prijave do prihoda je tudi trajalo cca pol ure...
3. stranka je imela prometno nesrečo v BiH, vozilo je bilo nevozno, uredili "nujno" vrnitev v domovino, naložili avto in odpeljali v SLO
4. natočil napačno gorivo, iz Kamnika (domači kraj) so me BP odpeljali do servisa v LJ...
Imel sem pa par let nazaj pritožbo ene stranke, avto je odpovedal nekje pri Sežani, stranka - hči je imela stalni naslov v Piranu, oče ki
ureja vse v vezi popravila in vzdrževanja za hčerin avto, pa v LJ... Takrat je asistenca dala opcijo ali domači naslov ali pooblaščeni servis, kar pa stranki ni odgovarjalo...
Skratka, zaradi takih primerov, ker je v SLO veliko folka prijavljeno drugje kot pa živijo (predvsem velja za Ljubljano) so lani pri ZM (AXA) v asistenco vključili še tako imenovani "Jocker" ki nudi sledeče; vleka kamorkoli v SLO in sicer velja to 2x v SLO in 1x iz tujine,
ter ne vpliva na to kolikokrat rabiš "klasično" vleko (servis ali dom)...
Torej, kar se kritij tiče je to trenutno najboljša asistenca v SLO kar se tiče prilagodljivosti itd...
ZM AXA Plus 22€ in Premium 38€, do starosti vozila 20 let!
edino Comfort od Triglava je boljši pri nadometnem vozilu, vendar je 1x dražja in se lahko sklene samo s polnim kaskom..