AR 4.20 ( brez ) JCV

I

Izbrisan uporabnik #488

Da bi to naredil moraš razdreti img file, nakar je izgubljeno iskanje...

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Sem pisal na Navigo/Garmin Hr, če mislijo dat ven novo verzijo z vključeno SLO, pa čeprav s podatki prejšnje izdaje, pa ni ne duha ne sluha o odgovoru.
ne-ne-1.gif

Je še kdo pisal, oziroma dobil odgovor
sprasujem se.gif

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Nop, sem jih pošteno skritiziral pa ni odgovora
smile-1.gif

Sem jim še dal slike zraven kako zgleda na mejnih prehodih, če imaš vklopljen CN za SLO in ostalo za jugo in če se delajo norca, da lahko uporabljamo CN+AR, ko so pa v AR ceste do meje popolnoma zgrešene.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Sva z Snecerjem probavala vsega vraga in probavala spreminjat brez razdiranja img in ne gre in ne gre.
Če imaš naloženo AR 4.10 in narediš img in potem naložiš AR 4.20 in narediš img, deluje iskanje po SLO, problem pa nastane, ker SLO karta prekrije HR in del BiH in je potem tam navigiranje onemogočeno.

Če komu uspe da mu vse deluje le z besedo na dan, drugače pa je AR za nas neuporabna, vsaj za navigiranje po SLO.

Torej, Navigo nas je prisilil, da vržemo AR v kanto in uporabljamo še samo CN.

MilanS

Pripravnik
6. maj 2012
67
0
6
Dravograd
Stara Jugo šola! Pokasiraš denar za izdelek, garantiraš nadgradnje (servis), potem pa potegneš črto in nihče ti ne more nič.
Preko EU-ja bi jih morali stožit, da vrnejo denar vsem ki ne morejo več uporabljat AR, ker ni sinhronizirana z CN.
Sicer pa verjetno ne bodo več dolgo in bojo "crknili" z takšno pilitiko.

I

Izbrisan uporabnik #488

Tudi en img zgleda da je
smile-1.gif

469.png

lepo poimenovanje

488.png

vse zemljevidi zajeti, gozd je lep

497.png

iskanje dela

501.png

nahrung002.gif

p.s. hvala popotniku
hysterical-1.gif

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.306
4.124
113
In kje boš karto objavil. Ker to že ni več piratstvo ker se je ne da kupiti.

Lepo se imejte.

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Lepo od vaju da se trudita, samo to ni to. Mi smo njim (ob nakupu karte) plačali da se s tem ukvarjajo. Človek ko kupi karto pričakuje vsake toliko časa, da bodo karto nadgradili. Pred leti smo pri nas v službi dobili garmina, kateri je imel CN ter AR. Ampak možnost legalne nadgradnje je imela samo AR (še sam sem jo posodobil parkrat). Sedaj si pa predstavljaj da imaš CN star par let, ter AR, kateri ne pokriva tvoje države. Vem kako se da to obiiti, vem da lahko imaš starejšo karto ampak odnos do kupcev z njihove strani je pa tak kot do "prašičev". Le-te isto kupiš, hraniš potem pa pridejo na vrsto koline...

PS
še vedno nisem našel ovitka, da bi videl kaj piše na njem o nadgradnjah...

Rambo013

Majstr
30. jan 2010
1.807
388
83
Vipavska dolina
Hja popotnik nekako tak občutek imam sam
smile-1.gif

Krimec hvala za scan
Je pa res (ali pa sem sam slep) da nikjer ne piše da so dolžni nadgrajevat celotno karto (čeprav piše jasno da karta zavzema tudi Slovenijo). Sicer pa piše tudi za preverjat za "regular updates", ne vem 1x na leto se to meni ne zdi ravno "regular"....

krimec

Majstr
7. maj 2011
3.811
130
63
Piše pa, da so podatki za SLO last Monolit d.o.o.
zmaga.gif

Bog ve, če so jim kaj dolžni za nazaj
sprasujem se.gif

Genius3

GPS dopisovalec
16. maj 2011
1.487
0
36
Ta novi zemljevid

AdriaROUTE 4.21 NT
FID (MapID) 708
Mapset: AdriaROUTE 4.20 NT + AdriaROUTE 4.10 SLV

z veseljem lahko potrdim, da resnično deluje tako kot je treba. Skratka @Snecerju, @popotniku in vsem drugim, ki ste sodelovali pri izdelavi tega prekrasnega zemljevida iskrena hvala in kapo dol. Naj živi alter.si

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Super, dajte testirat pa javite, samo zdaj ne bi smelo nič nagajat.