Čas jih je konkretno povozil, preveč delajo na neki šminki in premalo na kategorizaciji cest.
Poslali 100x za določene ceste popravke pa še vedno niso popravljene.
Ceste, ki niso asfaltirane so označene kot da so, ceste med polji, ki so popolnoma zaraščene ali jih sploh ni več so na AR označene kot normalne ceste in te posledično seveda nuvi hoče vodit po njej.
Pri Leskovcu v bližini Ptuja je čez gozd traktorska cesta po kateri še greš komaj peš (kategorizacija te ceste je seveda kot, da je na njej asfalt) a karta AR te veselo hoče zapeljat po njej, ker je bližje, kot pa če greš po asfaltirani cesti, ki je res asfaltirana.
Pa še kar nekaj takih biserov najdeš na njej in ravno to me je odvrnilo od nadaljne uporabe AR in sedaj uporabljam še samo CN.
Očitno bi sedaj, ko bodo vključili še prikaz JCV v AR radi, da bi uporabniki znova prešli na AR, ampak dokler ne bodo porihtali kategorizacije cest, dvomim da jo bo še kdo uporabljal za resne namene oziroma, da ji bo zaupal in sledil poti, po kateri ga bo hotelo peljat.
Nazadnje, ko sem AR slepo zaupal (karta je bila v3 ) me je v Kočevje namesto po cesti, ki gre čez Ribnico, peljala proti NM in potem čez Ambrus in po takih luknjah na tisti makedamski cesti, da sem se vozil max 30km/h (1 uro dalje kot pa po normalni cesti).