Drugače je pa obljubljeno da bodo te težave odpravljene v novi verziji AdriaTopo.
spidercek
AR 2,10 skupaj z AT2,11 [Re: spidercek]
#378019 - 01.07.2008 09:41
Uredi sporočilo Dodaj nagrado Uredi sporočilo Uredi Odgovori na to sporočilo Odgovori Odgovori na to sporočilo S citatom Hitri odgovor Hitri odgovor
Navigo o0dgovarja takole.
Provjerio sam razne kombinacije karata i vidim da softver pokazuje one površinske objekte koji se nalaze na novijoj karti (po datumu izlaska).
U ovome slučaju je to AdriaRoute 2.10 i s nje uzima površinske objekte. zato se na primjer u Ljubljani ne vide zgrade, a u Zagrebu vide (U AR2.10 u Zagrebu postoje zgrade, a u Ljubljani ne postoje).
Ako se uzme kombinacija karata AdriaRoute 2.00 i AdriaTopo 2.11, onda če se zgrade vidjeti (možeš vidjeti da je boja zgrada i u Ljubljani i u Zagrebu ista - smedja).
Istu stvar sam provjerio i s kartama AR2.00 i AT 2.00. Ovdje se pokazuju zgrade s AR2.00 koja je novija karta (u Ljubljani se ne vide).
Korisnici koji žele vidjeti obje karte istovremeno (zgrade) trebaju koristiti kombinaciju karata AT2.11 i AR2.00.
Mi uostalom ni NE PREPORUČAMO korisnicima korištenje obje karte istovremeno (zbog ovakvih stvari na koje mi nemamo utjecaja), več odvojeno ili jednu ili drugu upaljenu, a njihova je odluka da imaju obje karte
zajedno upaljene. Kako se to može manifestirati, najbolje se vidi u ovome slučaju. Stvar je korisnika želi li na ekranu imati obje karte istovremeno uključene.
Tlorisi zgrada če se ponovno vidjeti u kombinaciji ove dvije karte kada napravimo novi update AdriaTopo karte.
Lep pozdrav,
Vedran Nothig