Aparat za kuhanje mlecnega riza?

I

Izbrisan uporabnik #9334

saj nimam točno tega.... enega pač že 8 let, ampak na to foro... metlica za smetano, pa za testo, pa na riti paličnjak

He he, si napisala tako kot je oni vic, ko sta šla Mujo pa Haso na Japonsko malce arbajtat :valjamse: .

V glavnem, ta model je iz 70. let, naredil ga je pa Gorenje. Gorenje je bil v tistih časih revolucionar na svetovni ravni. Tale mixer je pa najlepši primer odlične mašince.

I

Izbrisan uporabnik #9334

Daj mi, Jabe in ostali, svetuj, kako obesiti razne obešalnike v kuhinji na stekleno steno.
Lani sem naredil renovacijo bajte in me kar nekaj praktičnih stvari muči. Med njimi je tudi, ko je treba nad kuhinjskim pultom namontirat razne obešalnike - steno imam pa iz kaljenega stekla. S čim lepiti, da bo držalo vsaj 5 let ?

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
V moderni kuhinji s steklenimi stenami nimajo aparati,..., krama,... kaj iskat naokoli. To mora bit sterilno, tudi med tem ko režeš naročeno pico. :valjamse:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.951
6.565
113
ja saj štekam, kaj si hotel povedati z Gorenjem. saj vem, da tega je bilo veliko pri nas narejenega. ampak z izdelki, kjer gor piše gorenje, pač nimam dobrih izkušenj. očitno jim takrat začne zelo šepat kontrola, še bolj pa postprodajna služba. Gorenja, kot marsikaterega podjetja, je škoda, vem kaj je včasih pomenil, ampak na tem se ne moreš v nedogled pasti.

za steklo ne vem, ga nimam. nalašč. tudi na stenah nimam nič. ne maram. vse v zaprtih omarah. tukaj ti težko pomagam

I

Izbrisan uporabnik #9334

ja saj štekam, kaj si hotel povedati z Gorenjem. saj vem, da tega je bilo veliko pri nas narejenega. ampak z izdelki, kjer gor piše gorenje, pač nimam dobrih izkušenj. očitno jim takrat začne zelo šepat kontrola, še bolj pa postprodajna služba. Gorenja, kot marsikaterega podjetja, je škoda, vem kaj je včasih pomenil, ampak na tem se ne moreš v nedogled pasti.

za steklo ne vem, ga nimam. nalašč. tudi na stenah nimam nič. ne maram. vse v zaprtih omarah. tukaj ti težko pomagam

Si tako kot moja. Vse v zaprtih omarah :oops1: . Potem se pa stalno zaletavam v tista vrata, ko jih pa odprem, je pa tam vse drugo, sam tist ne kar iščem :oops1: .

Od lani novembra je že menda trikrat prestavljala zadeve, še zdaj ne vem, kje je beštek :obesise:

Jabe

Guru
1. okt 2007
13.951
6.565
113
ti pa k moj... 101 zadeva, on pa hoče da je vse pri roki, takrat ko se zmisli da rabi. ja ne more biti 101 zadeva na dohvat ruke. en red, pa veš kam je treba iti iskat. ne pa vsak dan nove ideje, da od zdej naprej, ker je danes nekaj rabil po pol leta in iskal, bo pa to pa to točno tle, da je na dohvat ruke. do naslednjič, ko neko drugo stvar rabi, pa nadomesti prejšnjo s to novo. in zakva potem ni nikol nič tam, kjer bi tisti moment on hotel, da je. kje pa je, pa itak noben bog ne ve, ker je že 100x preuredil vse vmes.

to se lahko on gre v svoji garaži, v moji kuhinji je pa moj red. in glej ga zlomka, ko se je nehal petljati, zdaj nikdar več nič ne išče, ker ve, kje je.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Klinc ... sami problemi z ženskami :oops1: .
Če bi bilo po moje, bi imel en 5 literski pisker in en oornk nož. Pa malarin. Fertik.

Grem še malo na šiht ...

kajpace

Guru
6. nov 2018
5.364
3.428
113
- za tvojim hrbtom...
hmpg.net
Daj mi, Jabe in ostali, svetuj, kako obesiti razne obešalnike v kuhinji na stekleno steno.
Lani sem naredil renovacijo bajte in me kar nekaj praktičnih stvari muči. Med njimi je tudi, ko je treba nad kuhinjskim pultom namontirat razne obešalnike - steno imam pa iz kaljenega stekla. S čim lepiti, da bo držalo vsaj 5 let ?

Če hočeš, da ti res drži, boš moral poiskat kakega steklarja, ki ti bo prišel domov in zlepil z UV lepilom...
Iz googla, samo za info, kako to gre:

• Všeč mi je
Reactions: Jabe

mcn

Majstr
3. sep 2007
1.910
263
83
Slovenija
jaz imam steklo v kuhinji, nanj pa sem s prozornim dvokomponentnim lepilom od Bisona, ki ga imaš v vsaki Bau* trgovini pri blagajni, nalepil obešalo, ki drži vraga in pol (cca 5kg sem že sprobal, da je gor viselo par dni). Po par letih še vedno drži.

• Všeč mi je
Reactions: McGiver
I

Izbrisan uporabnik #9334

jaz imam steklo v kuhinji, nanj pa sem s prozornim dvokomponentnim lepilom od Bisona, ki ga imaš v vsaki Bau* trgovini pri blagajni, nalepil obešalo, ki drži vraga in pol (cca 5kg sem že sprobal, da je gor viselo par dni). Po par letih še vedno drži.

Kje to dobiš? Imaš kako slikico, da ga prepoznam?

I

Izbrisan uporabnik #9334

Če hočeš, da ti res drži, boš moral poiskat kakega steklarja, ki ti bo prišel domov in zlepil z UV lepilom...
Iz googla, samo za info, kako to gre:

Te noge, kot si jo prilepil gor, mi delamo. To ni za domačo uporabo. Tako da - sorry, hvala za nasvet.