Win xp potrebujem nekaj dobrih antivirusnih programov, trenutno imam Malwarebytes Anti Malware trial, je ta vredu.
Seveda, tudi moj jezik bi potreboval kondom, če bi šel lizat vratne kljuke javnih ustanov.Citat:
Uporabnik philips pravi:
AV je že fino imeti nameščen. Ne toliko zaradi brskanja po spletu, ampak zaradi prenosnih medijev. Se mi zdi da je že skoraj vsaki drugi USB ključ, ki ga dobim v roke, okužen z nekim virusom
Lahko brez problema pobrišeš vse moje poste, ali pa mi permanentno zabraniš dostop do pisanja sporočil. V nobenem primeru se ne bom sekiral.Citat:
Uporabnik philips pravi:
A ti sploh znaš sproducirati kak normalen post? Spremljam kar nekaj tvojih tem in drugo kot trollanja in vtikovanja v popolnoma nepomembne podrobnosti še nisem opazil
(beri: v prihodnje se bodo takšni neumesni komentarji brisali)
Citat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Lahko brez problema pobrišeš vse moje poste, ali pa mi permanentno zabraniš dostop do pisanja sporočil. V nobenem primeru se ne bom sekiral.
No daj, lahko kar zdaj takoj, ker ne maram čakat.Citat:
Uporabnik philips pravi:
Te bom tokrat držal za besedoCitat:
Uporabnik bugmenot3 pravi:
Lahko brez problema pobrišeš vse moje poste, ali pa mi permanentno zabraniš dostop do pisanja sporočil. V nobenem primeru se ne bom sekiral.
Sem pravkar ugotovil kaj si mislil s tem. Očitno nisem Jolko ali kakšen drug tvoj grešni kozel. Mogoče boš tukaj dobil boljši odgovor kdo sem: http://bugmenot.com/view/alter.siCitat:
Uporabnik philips pravi:
Jolko.press
Citat:
Uporabnik dejvi pravi:
kolega je imel nalozen avast in mu je eset online scaner nasel 358 okuzenih datotek